Kabbelejevej 7A, st., 3300 Frederiksværk

Super hyggelig ejerlejlighed beliggende i charmerende 3 længet gård med eftertragtet beliggende i Kregme - Tæt på off. transport, indkøb og børnepasningsmuligheder

Leder I efter en super dejlig og rummelig bolig beliggende i hyggeligt charmerende gårdmiljø, tæt på indfaldsvejene til Hillerød, København og Frederikssund, så er det måske denne bolig I har gået og ventet på. Her har man alt hvad en dejlig rummelig bolig behøver, 3 dejlige værelser, stor lys spise- og opholdsstue, udgang til lækker ugenert lukket have samt ro og idyl.  D
 
Den charmerende bolig er opført med synlige loftbjælker, små hyggelige sprossede vinduer og en stor historie med oprindelsesår fra 1796. En flot lys og indbydende indretning og bolig, der uden tvivl opfylder de flestes behov for deres kommende bolig.  
Du bydes velkommen til boligen i en hyggelig lukket forhave med flisebelagt terrasse hvor man har egen indgang til den hyggelige bolig. Den store ejerlejlighed på hele 169 m2 bolig har følgende rummelige indretning, entre, fordelingsgang med trappe til 1. sal, stor spise og opholdsstue, dejlig rummeligt spisekøkken, lækkert badeværelse med smukt badekar og flot muret bruseniche, stort lækkert forældresoveværelse med udgang til boligens 2. dejlige flisebelagte terrasse. 1. sal indeholder stor repos samt 2 gode værelser.
 
Den skønne 3 længet gård med de 3 ejerlejligheder, er beliggende på 2.507 m2 stor grund, hvoraf en stor del er fællesareal med græs og hyggelig gårdhave. Bolig og grund er hyggeligt og ugeneret beliggende for enden af lille stikvej omkranset af hæk og stakit, mindre træer, hyggelige bede og dejligt stort grønt areal med plads til leg og hygge for både børn og voksne. Haven er pænt anlagt og nem at holde, hvilket gør at man som beboer kan bruge tiden på alt det der skaber værdi for din familie, frem for at luge ukrudt.  
 
Ejendommen er beliggende på en hyggelig lukket villavej i skønne Kregme, kun en lille gåtur fra de naturskønne områder ved hvide klint og Roskilde fjord, om det er sommer eller vinter, så er en gåtur i området eller langs vandet ren ”balsam” for sjælen. Endvidere tæt på daginstitution, idrætsfaciliteter, skole samt bus til privatskolen og med stisystem til de daglige indkøb i Rema 1000 og Netto har man alt indenfor kort afstand. Lille Kregme station med togforbindelse til Hillerød - Frederiksværk/Hundested ligger kun en lille gåtur væk, en tur til Hillerød tager kun ca. 20 min. på hurtigafgangene. Arbejder man udenbys, så er du i bil hurtigt på vejen til Hillerød og Frederikssund.
 
Som ejer af denne ejerlejlighed har man adgang til fællesparkering, udhus/værksted og et velfungerende stort vaskerum.

Kontakt os

  • Thomas Benzon

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 4796 1100
  • M: 2890 2877

Bestil fremvisning