Kasper Wilstrup

Kasper Wilstrup

Kasper Wilstrup er uddannet ejendomsmægler MDE. Han har erfaring af salg af sommerhuse, villaer, ejerlejligheder og projektsalg. Alt lige fra den lille hybel til det lækre liebhaveri ved vandet og på landet.

Kasper startede karrieren I 1999 hos Brix Westergaard på nordkysten med salg af sommerhuse, så fulgte et par år hos Estate Helsingør, senere et par år hos Pernille Sams med salg af liebhaveri i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Siden 2007 har Kasper været medindehaver af E-mægleren og er daglig leder i Nordsjælland afdeling.

Privatlivet har altid foregået i Nordsjælland. Kasper er født og opvokset i Hillerød og kommer der fortsat jævnligt, da en del af familien og vennerne bor der.

Kasper flyttede til Helsingør i 2000 og bor her stadig med sine 2 drenge. Han har siden 2004 haft sommerhus ved Gilleleje. Erhvervslivet har ligeledes altid foregået i Nordsjælland, hvor han har solgt boliger i næsten alle de nordsjællandske byer.

Kasper siger om sit job som ejendomsmægler: ”Det vigtigste i mit job er tilfredse kunder! Derfor lægger jeg stor vægt på kommunikationen. Det er vigtigt, at der fra første møde opbygges en tryghed og en tillid med kunden, da en bolighandel for de fleste er en stor og betydningsfuld sag. Kunden skal føle sig set, hørt og forstået – og være med i processen hele vejen. Som ejendomsmægler er jeg det afgørende bindeled mellem en køber og en sælger – og de skal begge kunne stå tilbage med en tryg fornemmelse og en god smag i munden, når handlen er afsluttet”.