Vilhelm Heroldsvej 5Melby 3370

Åbent Hus:

02-04-2018 11:30 - 11:50

Sagsnr. 3370-5
Adresse: Vilhelm Heroldsvej 5, , 3370 Melby
Kontantpris: 1.075.000 kr.
Udbetaling: 55.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 5.030 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 4.190 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 1.608 kr.
Boligareal: 74
Kælderareal: 0
Grundareal: 1260
Carport / Garage: 21 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Opførelses år: 1971

NY SAG

90 M2 DEJLIGT LYST OG HØJTBELIGGENDE SOMMERHUS
MED SUPER LÆKKERT KØKKEN/ALRUM/STUE OG TERRASSE

Højtbeliggende med flot udsigt over området ind mod Frederiksværk og et lille kig over de åbne marker. I en radius af ca. 5 km. finder man en af Danmarks bedste badestrande i Liseleje med et charmerende sommerliv, kendt 18 hullers golfbane ved Asserbo samt det hyggelige handelsliv i gågaden i Frederiksværk. Evetofte er et pænt og hyggeligt sommerhusområde på lidt over 460 parceller. Til området hører der stort fællesareal med boldbane, legeplads, petanquebane og opholdsplads med borde og bænke, et fuldt udbygget område i et kuperet terræn med flot varierende natur.

Sælger har i sin ejer periode løbende vedligeholdt holdt ejendommen, et rigtig dejligt hus, lige til at flytte ind i og benytte den kommende sommer. Indretning: Overdækket indgangsparti, entre/gang, super flot badeværelse med fliser på gulv og vægge i brusenichen samt 2 gode værelser. Stilrent og flot køkken i åben forbindelse med den store stue med pille brændeovn. Fra stuen er der adgang til det oprindelige udhus, som er lavet om til det 3. værelse, så er I den store familie eller forventes der jævnligt gæster, er dette ikke noget problem. Udhuset er dog ikke godkendt til beboelse.

Køkken/alrum og stue hvorfra der er udgang til en super lækker terrasse, er uden tvivl husets leverum, et dejligt stort lyst rum, med loft til kip, store glaspartier mod have og terrasse, hvilket giver rummet et helt specielt flot lysindfald, som kan nydes sommer som vinter.

Ydermere forefindes stort udhus samt carport.
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

2Boliger i nærheden

loader