Ved Klintebakken 10Hundested 3390

Sagsnr. 3390-112
Adresse: Ved Klintebakken 10, , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.695.000 kr.
Udbetaling: 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 7.902 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 6.584 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 1.901 kr.
Boligareal: 69
Kælderareal: 0
Grundareal: 1646
Carport / Garage: 0 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Opførelses år: 1967

NY SAG

SUPER CHARMERENDE SOMMERHUS PÅ VANDSIDEN I
ST. KARLSMINDE

Super charmerende klassisk sommerhus midt i naturskønt område i St. Karlsminde med kort afstand til Fjorden, dejlig børnevenlig badestrand, åbne marker samt naturområdet i og omkring Grønnæsse Skov. Her er man selvsagt tæt på alle de naturoplevelser man kan forestille sig. Hvem vil ikke se solnedgangen over Isefjorden, tage en tur med den lille færge der sejler mellem Sølager og Kulhuse eller gå langs stranden helt til Lynæs havn og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over den flotte lystbådehavn eller på Lynæs Fisk og Steakhouse med sandstrand og det perfekte surfer område lige for døren.

Grunden er på over 1600 m2 og fremtræder super hyggelig med rigtig flot varieret natur og meget ugenert beliggenhed bag store træer, bestemt en manglevare i dette område.

Sælger købte ejendommen i 2009 og har siden renoveret og udbygget ejendommen, som i dag fremstår utrolig flot og indbydende med stor stue og terrasseareal, så familien rigtig kan være sammen i alt slags vejr.

Ejendommen indeholder stort åbent indgangsparti, lækker lys opholds- og spisestue med brændeovn og udgang til stor træterrasse, flot åbent køkken med udgang til terrasse. Badeværelse, gæsteværelse samt stort soveværelse ligeledes med udgang ud til den store træterrasse. En super skøn ejendom i et virkeligt dejligt område tæt på stranden.

Er du til natur, ro og idyl, gode spisesteder samt grebet af vandsport, kommer du næppe meget tættere på det perfekte end dette.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

15Boliger i nærheden

loader