Udsigtsvej 4Hundested 3390

Sagsnr. 3390-36
Adresse: Udsigtsvej 4, , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.695.000 kr.
Udbetaling: 135.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 12.249 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 10.233 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 3.419 kr.
Boligareal: 135
Kælderareal: 0
Grundareal: 1579
Carport / Garage: 0 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 6 / 0
Energimærke: C
Opførelses år: 1997

NY SAG

SUPER VELHOLDT EJENDOM, LAVT ENERGIFORBRUG SAMT
UNIK STOR GARAGEBYGNING MED UDNYTTET 1. SAL

Ejendommen er beliggende på flot og spændende kuperet grund, højt med frit udsyn og masser af lysindfald i boligen. Området er fredeligt, utrolig naturrigt og med få minutters gang til vandet og gå-ture langs fjorden til stejlepladsen i St. Karlsminde eller til Lynæs Havn. På Lynæs havn findes alt lige fra det autentiske gamle fiskeri, gode velbesøgte restauranter, det hyggelige sejler miljø og et mekka uden lige for kite- og windsurfere.

Foruden et lækkert hus, som jeg vil komme tilbage til nedenfor, har denne ejendom en helt unik garagebygning med udnyttet 1. sal. Bygningen blev oprindeligt opført til brug for sælgers egen tømrervirksomhed, med eget kontor i bygningens udnyttede tagetage. Bygningen er opført efter alle kunstens regler, og med en lofthøjde i garagen 3,2 meter, er anvendelsesmulighederne næsten uendelige for køber. Det er uden tvivl denne bygning, der gør ejendommen til noget helt specielt og unikt.

Dejligt træhus med det velkendte sunde indeklima, nyere pillefyr og deraf lavt varmeforbrug. Indretningen af de 135 m2 i 1½ plan er følgende: Entre med trappe til 1. sal, stort bryggers, badeværelse med bruseniche, 2 dejlige børneværelser samt stor opholdsstue med udgang til dejlig stor overdækket terrasse. Endvidere forefindes der i stueplan indbygget udhus. 1. sal: Stort åbent køkken alrum med dejligt lysindfald, hyggeligt toilet samt 2 værelser, det ene med tilhørende stort skabsrum og det andet med udgang til lækker morgenterrasse.

Alt i alt en rigtig dejlig og på mange måder unik ejendom.
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig

11Boliger i nærheden

loader