Tornhøjvej 8Melby 3370

Sagsnr. 3370-4
Adresse: Tornhøjvej 8, , 3370 Melby
Kontantpris: 1.400.000 kr.
Udbetaling: 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 6.526 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 5.415 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 1.537 kr.
Boligareal: 57
Kælderareal: 0
Grundareal: 1600
Carport / Garage: 0 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Opførelses år: 1962

NY SAG

FAMILIENS HYGGELIGE FRISTED NÆR LISELEJE OG ÅBNE MARKER

Der er næsten ikke noget mere charmerende end et sortmalet sommerhus med hvide vinduer. Kan man så tillægge god beliggenhed på lille lukket side vej, og gåafstand til god badestrand og Liseleje, så har man med garanti en ejendom, der vil vække stor interesse… Og det er lige hvad vi hermed kan tilbyde, en skøn lille perle i de helt rigtige nuancer, hvor hus, grund og område er som skabt for hinanden.

Som sælger så flot beskriver det - noget af det bedste ved vores sommerhus er grunden, som er stor, solrig og privat, der er altid læ og meget roligt. Der er smukke træer og duftende buske, anemoner på skovstien, roser, lavendler, bærbuske, rabarber og et skønt bålsted, og ikke mindst søde naboer. Huset er lyst, hyggeligt og velisoleret og kan bruges hele året pga. varmepumpe og brændeovn. Men det allerbedste for et bymenneske er naturen: stierne over markerne med får og heste, den fantastiske sandstrand med de høje skrænter og selvfølgelig de hyggelige ture til Liseleje, Kikhavn eller Hundested efter is eller loppefund. Hvad mere kan man forlange…

Sommerhuset har følgende hyggelige indretning: Stor lys stue med brændeovn, varmepumpe samt udgang til ugenert terrasse, pænt åbent køkken med udgang til forhaven, 2 rummelige værelser samt badeværelse med bruseniche. Endvidere forefindes udhus med plads til diverse haveredskaber m.m.

Børnene kommer ikke til at kede sig, haven er nemlig ideel til diverse lege, skjul og bålhygge, så kan dagen ikke udelukkende gå med sommerhygge ved stranden, er der rigeligt andet at tage sig til.
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig