Svalevej 4 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-256
Adresse: Svalevej 4 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.895.000 kr.
Udbetaling: 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.820 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.803 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.684 kr.
Boligareal: 90
Kælderareal: 90
Grundareal: 855
Carport / Garage: 22/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Energimærke: G
Opførelses år: 1957

HØJTLIGGENDE VILLA MED YDERST CENTRAL OG EFTERTRAGTET BELIGGENHED MED FIN UDSIGT OVER INDSEJLINGEN TIL FJORDEN OG KATTEGAT.
 
I et hyggeligt og yderst attraktivt villakvarter i Hundested Nord, tæt på både sandstrand, indkøb, by og den skønne havn ligger Svalevej 4, med fin udsigt over indsejlingen til fjorden og Kattegat. Her er tale om en skøn villa fra 1957, hvor den nuværende ejer har passet og plejet ejendommen inde som ude, boligen fremstår velholdt og indbyder for nogen til lidt modernisering og for andre et yderst spændende renoveringsprojekt hvor mulighederne er mange og beliggenheden formidabel.
 
I stueplan byder ejendommen på 90 m2 beboelse, heraf lys entre hvorfra man har direkte adgang til et hyggeligt værelse med hav kig, dejlig fordelingsgang, en stor og lys spisestue og opholdsstue hvorfra man har fin udsigt over fjorden og Kattegat. Toilet, et stort soveværelse samt køkken, hvorfra man har adgang via trappe til 90 m2 stor kælder. Kælderen byder på fordelingsgang, stort viktualierum, toilet, 2 store værelser, fyrrum hvor der er indlagt fjernvarmestik til evt. fremtidig indstallation, rummeligt badeværelse med både badekar og brus, vaskerum samt værksted. Fra kælderen er det ligeledes direkte udgang til forsiden af huset, indgangen er godt afskærmet af  trappen der fører op til hovedindgangen.
 
Ejendommen er beliggende på en 855 m2 stor niveudelt grund hvorpå der er etableret terrasse, et hyggeligt drivhus som i tiden har været brugt som udestue, carport med tilhørende udhus samt en skøn have som er flot beplantet med gamle træer, buske og hyggelige bede.
Hundested by er i en rivende udvikling og havnen er flere gange de seneste år blevet kåret som årets havn. Lystbåde, krydstogtskibe og sommergæster danner rammen om denne perle af en havneby, hvor stemningen er lokal og hyggelig. Et helt unikt havnemiljø med caféer, gode spisesteder, gallerier – og ikke mindst det lokale mikrobryggeri Bryghuset, Glassmedjen samt Egeværket som sammen er internationalt kendt for deres smukke glasskibe. Snyd heller ikke dig selv for et besøg på den splinternye restaurant 'Knud', som allerede har høstet flotte anmeldelser og for nylig er kåret som månedens restaurant i madmagasinet 'Gastro'.
 
Den lækre sandstrand "Trekanten" er kun få minutter væk til fods, og her kan du nyde solnedgange og dyppe dig i det klare havvand både sommer og vinter. Området lægger også op til gåture i det naturskønne område omkring Knud Rasmussens Hus og autentiske Kikhavn, hvor man kan nyde de velbevarede historiske bondehuse forenet i et med den skønne natur.
 
En spændende villa med eftertragtet beliggenhed og udsigt, samtidig ligger op til et yderst spændende modernisering eller renoveringsprojekt hvor mulighederne er mange - så har i ideerne så har vi en spændende ejendom til jer.
 
 
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering