Stubbedamsvej 70AHelsingør 3000

Sagsnr. 2648
Adresse: Stubbedamsvej 70A, , 3000 Helsingør
Kontantpris: 1.895.000 kr.
Udbetaling: 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 8.497 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 7.120 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 2.301 kr.
Boligareal: 74
Kælderareal: 10
Grundareal: 931
Carport / Garage: 0 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 0
Energimærke: C
Opførelses år: 1938

Flot udsigt til vandet

Ideel anpart med LAVE ejerudgifter og brugsret til stor skøn baghave med eget velisoleret udhus.

Super dejlig og lys 3-værelses lejlighed med stort loftrum, eget kælderrum og brugsret til egen stor baghave med eget udhus/anneks. Beliggenhed med udsigt til vandet kun 800 meter fra Helsingør Centrum og direkte udgang til "Smørhullet", som det lille hyggelige parkområde kaldes af lokalbefolkningen. Det er samlingsstedet for områdets børn, når der skal kælkes eller stås på skøjter om vinteren og spilles bold og leges om sommeren.

Ejendommen er en flot murermestervilla fra 1938 med mansardtag, hvilket gør at selvom lejligheden ligger på 1. sal, så er der ingen skråvægge.

Velkommen ind i boligen... Fra yderdøren, træder du ind i fælles opgang og går op til repos. Her har sælgeren et par gode opbevaringsskabe til tøj og sko. Fra repos, låser du dig ind i selve boligen, som er indrettet således: Entré med fordelingsgang, pænt køkken med granitbordplade, yderst velholdt orginalt badeværelse med sidekar, stort soveværelse, 2 skønne stuer, hvoraf det ene pt. er indrettet som et værelse. Fra de 2 stuer er der udsigt til havet.

Der er brugsret til stort kælderrum med egen vaskemaskine og tørretumbler samt brugsret til et stort loftrum.

En meget spændende bolig, som fortjener en besigtigelse. Ring til ejendomsmægleren Kasper Wilstrup på tlf. 2830 1059, for at aftale tid til en personlig fremvisning.

Bestil fremvisning eller vurdering