St Karlsmindevej 39Hundested 3390

Sagsnr. 3390-80
Adresse: St Karlsmindevej 39, , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.500.000 kr.
Udbetaling: 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 6.768 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 5.650 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 2.738 kr.
Boligareal: 148
Kælderareal: 93
Grundareal: 1180
Carport / Garage: 56 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 6 / 1
Energimærke: F
Opførelses år: 1974

NY SAG

STOR RUMMELIG FAMILIEVILLA
TÆT PÅ FJORDEN OG DEN HYGGELIGE HAVN I LYNÆS

Stor rummelig 2 plans familievilla i det skønne Lynæs, 2 minutter fra fjorden hvorfra du stille kan slentre langs strandkanten til Lynæs Havn, som bl.a. byder på hyggelig lystbådehavn, Restaurant Skipperstuen, Lynæs Fisk og Steakhouse samt friske fisk fra Issefjord. Ved havnen har men ligeledes en super dejlig børnevenlig badestrand med perfekte forhold for wind- og kitesurfing, og naturen langs vandet ud mod Grønnesse Skov byder på mange dejlige naturoplevelser.

Ved ejendommen bliver du mødt af stor flot indkørsel/gårdsplads med 54 m2 dobbelt carport og tilhørende udhus, indkørslen er belagt med fliser, som pænt går over i en flisegang, der fører op til ejendommen. Haven er spændende og i flere niveauer med plads til højbede, drivhus men samtidig plads til leg for børnene, pænt anlagt og farverig på alle årstider.

Ejendommen indeholder: Entré med trappe til underetagen, gæstetoilet, stort forældresoveværelser med skabsvæg, eget badeværelse og udgang til baghaven. Dejligt rummeligt spisekøkken samt spise og opholdsstue med brændeovn og udgang til stor overdækket altan hvor man rigtig kan se hvor tæt man er på vand og havn. Den lyse og rummelige underetage hvor ca. halvdelen er godkendt til beboelse indeholder: Entre, disponibelt kælderrum, 3 gode lyse værelse, dejligt badeværelse. Underetagen er super ideel til teenageafdeling med egen indgang eller blot børnenes afdeling, hvor der ikke altid skal være så ryddeligt.

God rummelig villa ideel til den pladskrævende børnefamilie, hvor børnene nu eller på sigt vil elske at have deres egen afdeling at boltre sig på.
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

14Boliger i nærheden

loader