Spodsbjergvej 45 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-185
Adresse: Spodsbjergvej 45 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.995.000 kr.
Udbetaling: 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 8.192 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 7.141 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.549 kr.
Boligareal: 153
Kælderareal: 0
Grundareal: 1641
Carport / Garage: 65/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 1972

Energivenligt A-hus med fantastisk udsigt

HØJTBELIGGENDE OG ENERGIVENLIGT A-HUS MED FANTASTISK UDSIGT OVER OMRÅDET OG SMUK NATUR
 
Leder du efter en istandsat og indflytningsklar bolig i et roligt og alligevel centralt kvarter med kort afstand til skole, daginstitution og hverdagens øvrige gøremål, så har vi et skønt hus til dig her.
 
Vi kan tilbyde et 153 kvadratmeter stort og velholdt hus med smukke lysindfald og kvalitetsbevidste løsninger. Med nye trelags termovinduer og døre fra henholdsvis Velux og KPK samt et nyt pillefyr får du et godt isoleret og sundt hus, der sikrer dig en lav varmeregning. Det velholdte hus er beliggende på en 1641 kvadratmeter frodig og sydvestvendt grund med et stort antal bærbuske og frugttræer hele vejen rundt om haven. Du får en niveaudelt og ugenert have med en nærmest panoramisk udsigt over det grønne og kuperede område samt græssende dyr på omkringliggende marker.
 
Det smukke A-hus er med sin centrale og sydvestvendte placering på grunden oplyst af sol det meste af dagen. Det lyse indtryk understøttes af murværket, som i 2017 blev pudset op i en gråhvid farve. Et velholdt ydre danner rammen om den kvalitetsbevidste bolig, der udvendigt som indvendigt fremstår i god stand og er lige til at flytte ind i.
Boligen i to plan har en god og praktisk ruminddeling med plads til både den store familie eller parret med mange hobbyer og lyst til overnattende gæster. I stueetagen kommer du ind i den flisebelagte fordelingsentré, der giver adgang til et funktionelt toilet samt et stort og velfungerende samtalekøkken med plads til hyggesnak og et spil Backgammon, før hele familien samles omkring middagen. Både fra køkken og entré er der indgang til den sublime stue, hvor lyset vælter ind fra de kæmpestore vinduespartier samt dørparti af glas, der åbner til den lange, brede terrasse. Slæng dig i sofaen efter middagen, og nyd udsigten indefra, mens ungerne luner sig foran den nye brændeovn fra Termatech, der effektivt varmer hele huset op.
En fin trappe fra entréen fører op til husets førstesal, hvor endnu en fordelingsentré giver adgang til fire dejlige værelser og et stort klinkebadeværelse. Fra de to største værelser kan du komme ud og nyde endnu mere af den dejlige udsigt på førstesalens terrasse. Hvis du er til færre og endnu større rum, kan du med fordel lægge en væg eller to ned. Og hvis du har den helt store værktøjskasse med, kan du inddrage loftet i ståhøjde og lave en hems eller andet godt.
 
Når du trænger til en pause fra hverdagens sysler, kan du sætte dig i liggestolen på den store, sydvendte træterrasse, lytte til områdets rige fugleliv og drikke din eftermiddagskaffe i solen, som du med terrassens sublime placering og størrelse kan nyde godt af hele dagen og aftenen. I weekenden kan du tage din familie med ud på en oplevelsesrig og smuk rute ved at gå ad en lille sti, som fører dig til det hyggelige og helt unikke fiskerleje i Kikhavn. På få minutter kan I fra huset også nå Skansen og den populære og hyggelige sandstrand 'Trekanten' samt det berømte område omkring Knud Rasmussens hus. Det helt særlige havnemiljø med caféer, gode spisesteder, gallerier og indkøbsmuligheder er også lige rundt om hjørnet. Kulturelt byder Hundested også på det lokale mikrobryggeri 'Bryghuset', Glassmedjen samt det internationalt kendte 'Egeværket'. Hundested Havn er inde i en rivende udvikling, hvor nye restauranter og butikker med lokalt håndværk dukker op, og havnen er flere gange de seneste år blevet kåret som årets havn. Lystbåde, krydstogtskibe og turister danner rammen om denne perle af en havneby, hvor stemningen er lokal og hyggelig.
 
Udover den rummelige bolig med plads til udfoldelse og et rigt børneliv findes der på grunden også et 63 kvadratmeter stort og særdeles funktionelt værksted med elektricitet og to carporte. Her kan manden eller kvinden med interesse for mekanik folde sig ud og hygge sig med at reparere den gamle veteranbil og båden, der snart skal i vandet. Her er plads til alt inden for værktøj og tunge maskiner, og med et 32 ampere-udtag er det kun fantasien, der sætter grænser.
 
På grunden findes i øvrigt et stort og tørt brændeskur, et fint redskabsskur, hvor man også snildt kan holde høns eller andre dyr samt mulighed for at genanlægge en køkkenhave i det ene hjørne af grunden.
 
Vent ikke for længe med at opleve denne gemte perle af et hus, hvor charmerende og samtidig funktionelle løsninger vil gøre din hverdag lettere og din weekend indholdsrig.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering