Sommerfugledalen 8 Hundested 3390

Sagsnr. 3390-177
Adresse: Sommerfugledalen 8 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.195.000 kr.
Udbetaling: 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 5.395 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 4.528 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.748 kr.
Boligareal: 60
Kælderareal: 0
Grundareal: 1635
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Opførelses år: 1974

Charmerende sommerhus

CHARMERENDE SOMMERHUS PÅ DEJLIG STOR NATURGRUND
 
Det charmerende bjælkehus er opført på dejlig stor naturgrund midt i et hyggeligt lukket sommerhusområdet ved indsejlingen til Roskilde fjord i St. Karlsminde med kort afstand til Fjorden, børnevenlig badestrand, åbne marker samt naturområdet i og omkring Grønnesse Skov. Her er man selvsagt tæt på alle de naturoplevelser man kan forestille sig. Hvem ønsker ikke at se solnedgangen over Isefjorden, tage en tur med den lille færge der sejler mellem Sølager og Kulhuse, gå langs stranden helt til Lynæs havn og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over lystbådehavnen eller på Lynæs Fisk og Steakhouse med sandstrand og de perfekte forhold for Kite- og Windsurfing lige for døren.
 
Du skal blot placere dig i en blød stol eller sofa og lade oplevelserne fra naturens side indfinde sig. I dette skønne område, hvor rådyr, hare og fasaner færdes sågar i din egen have, finder du ro og afslapning hele døgnet. Boligen er indrettet med varmepumpe og brændeovn, så varmeudgifterne er i bund og hyggen i top. Ejendommen kan derfor, uden problemer, benyttes hele året. Der er fin mulighed for at opføre et anneks op på grunden, hvis du ønsker mere plads.
 
Ejendommen er opført med loft til kip, store synlige loftbjælker, de klassiske sprossede vinduer og har helt igennem den charme et bjælkehus bør udstråle. Indretning: Entre, fint lille badeværelse med bruseniche, 3 dejlige værelser, pænt åbent lyst køkken samt stue med brændeovn. Fra stuen er der stort vindues- og dørparti med udgang til dejlig overdækket træterrasse mod syd og syd/øst samt træterrasse mod vest. Endvidere forefindes udhus sammenbygget med ejendommen samt selvstændigt udhus med brændeskur.
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering