Solvænget 5Frederiksværk 3300

Sagsnr. 3300-10
Adresse: Solvænget 5, , 3300 Frederiksværk
Kontantpris: 2.700.000 kr.
Udbetaling: 135.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 11.998 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 10.130 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 2.920 kr.
Boligareal: 157
Kælderareal: 87
Grundareal: 830
Carport / Garage: 49 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 6 / 2
Energimærke: C
Opførelses år: 1935

NY SAG

244 ETAGEMETER MED SJÆL, CHARME OG BELIGGENHED LIGE VED BY, SKOV OG OFF. TRANSPORT

Stor dejlig murermestervilla med sort glaseret tegl, pudsede facader, flot renoveret fra inderst til yderst med respekt for den klassiske stil og charme fra 30érne, hvor flotte plankegulve og højloftede stuer var en selvfølge. Hus og beliggenhed er helt unikt på boligmarkedet i Frederiksværk lige nu, stor dejlig familievilla for foden af skoven med den smukkeste natur og samtidig meget centralt til centrum, det charmerende gågade- og kanalmiljø, offentlig transport og ikke mindst Gjethuset.

Ejendommen fremstår rigtigt flot og indbydende ude som inde, hvilket er resultatet af 5 års løbende vedligehold og totalrenovering, virkelig en lækker bolig med en særdeles attraktiv beliggenhed man her kan blive ejer af.

Ejendommen indeholder følgende:
Stueetagen: Dejlig lys entré med trappe til første sal og kælder, gæstetoilet, super lækkert køkken/alrum med plads til hele familien, 2 dejlige lyse stuer en-suite med udgang til stor dejlig træterrasse, er derfra til havens terrasseareal og flotte plæne.
1. sal: Repos, 3 store værelser samt super lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 1. salen er utrolig rummelig, da taget er udført med 3 store flotte karnapper, som giver rummelighed og dejligt lysindfald.
Kælderen: Høj, tør og lys kælder, super anvendeligt til teenageafdeling og hobbyrum. Kælderen er indrettet med fordelingsgang med flot flisegulv, 3 disponible rum/værelser samt stort bryggers. Der er egen indgang til kælderen.

Endvidere forefindes stor dobbelt carport med indbygget udhus.

Søger I efter en murermestervilla med masser af plads og en super central beliggenhed i Frederiksværk, så bliver det ikke bedre end dette.
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

2Boliger i nærheden

loader