Søndergade 92 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-166
Adresse: Søndergade 92 , 3390 Hundested
Kontantpris: 995.000 kr.
Udbetaling: 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 4.328 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 3.711 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.144 kr.
Boligareal: 80
Kælderareal: 0
Grundareal: 602
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Energimærke: E
Opførelses år: 1948

Billigt hus centralt i Hundested

HYGGELIGT LILLE HUS CENTRALT I HUNDESTED
 
Denne hyggelige lille villa er beliggende i Lynæs, kun en lille gåtur fra fjorden, det naturskønne og fredede område "Stejlepladsen" samt den hyggelige lystbådehavn i Lynæs med restauranter og salg af frisk fisk til en dejlig frokost. Havnen og området omkring byder ligeledes på flere børnevenlige badestrande, badebro og omklædning med sauna til vinterbaderne, og er specielt kendt for skøn natur og de perfekte forhold til wind- og kitesurfing. Om det er sommer eller vinter, så er en gåtur langs stranden mellem Lynæs og Hundested "balsam" for sjælen.
 
Ejendommen har en god reel og hyggelig indretning på de 80 m2 som indeholder: Flot rummelig entre, hyggeligt lyst spisekøkken, 2 gode værelse samt dejligt stort badeværelse med bruseniche og skabsvæg med plads vaskemaskine og tørretumbler. Stor spise- og opholdsstue med lille hyggelig karnap samt udgang til haven.
 
Om man er ung eller ældre opfylder området uden tvivl alles behov. For den unge familie med børn i alderen 0-16 har man kort afstand til det vi i daglig tale kalder "Mellemrummet". Et åbent grønt område med skaterbane, basket- og boldbane og mulighed for at gå en dejlig tur mellem Hundested By og godshavn. Indenfor en afstand af 2 min. ligger den tidligere Storebjerg Skole med stor legeplads og boldbane, så børnene har nok at tage sig til. Af skoler byder området på Skolen Ved Havet, som er den lokale privatskole samt den lokale folkeskole Hundested Skole. Den lidt ældre generation vil uden tvivl nyde godt af den centrale placering med gode indkøbsmuligheder i Hundested, det hyggelige havnemiljø og vores dejlige strande. Er man til flot natur, kan vi anbefale en tur ved stranden mod Lynæs eller Hundested Havn, mulighederne er mange.
 
Lejer som beboer ejendommen pt. er opsagt, men har muligvis interesse i at forsætte lejen, dette kan aftales direkte mellem ny ejer og lejer.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering