Søndergade 90Hundested 3390

Sagsnr. 3390-75
Adresse: Søndergade 90, , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.350.000 kr.
Udbetaling: 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 6.107 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 5.127 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 2.237 kr.
Boligareal: 108
Kælderareal: 0
Grundareal: 614
Carport / Garage: 0 / 50 m²
Rum/heraf stuer: 2 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 1970

NY SAG

HYGGELIGT OG CHARMERENDE HUS MED SUPER CENTRAL BELIGGENHD

Ejendommen er beliggende mellem Lynæs og Hundested, kun en lille gåtur fra fjorden, det naturskønne og fredede område ”Stejlepladsen” samt den hyggelige lystbådehavn i Lynæs med restauranter og salg af frisk fisk og salater til en dejlig frokost. Havnen og området omkring byder ligeledes på flere børnevenlige badestrande, badebro og omklædning med sauna til vinterbaderne, og er specielt kendt for skøn natur og de perfekte forhold til wind- og kitesurfing. Om det er sommer eller vinter, så er en gåtur langs stranden mellem Lynæs og Hundested ”balsam” for sjælen.

Ejendommen ligger på nem og overskuelig grund, som udover huset rummer en god garage på 50 m2, hvoraf ca. halvdelen er indrettet som selvstændigt stort værelse/gæsteværelse med udgang til overdækket terrasse. Der er direkte adgang til garage og værelse fra boligen, hvilket giver uanede anvendelsesmuligheder.

Ejendommen har en god reel og hyggelig indretning på 108 m2 som indeholder: Bryggersindgang, nyere spisekøkken, børneværelse samt stort forældresoveværelse med indbyggede skabe. Entré, badeværelse med badekar samt spise- og opholdsstue med varmepumpe og udgang til dejlig terrasse. Ejendommen fremstår pæn og velholdt, og er i alle opholdsrum opført med flotte lyse parketgulve, hvidmalede vægge og lofter.
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

17Boliger i nærheden

loader