Søndergade 67 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-257
Adresse: Søndergade 67 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.495.000 kr.
Udbetaling: 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 6.185 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 5.380 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.059 kr.
Boligareal: 72
Kælderareal: 0
Grundareal: 171
Carport / Garage: 12/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Energimærke: D
Opførelses år: 1932

CHARMERENDE BYHUS PÅ SMÅ 100 M2 UNDER TAG, MED OVERSKUELIG GRUND OG BELIGGENHED I EFTERTRAGTDE LYNÆS FÅ 100 M FRA VANDET
 
I hjertet af skønne Lynæs og tæt på vandet ligger dette charmerende byhus fra 1932 som løbende er renoveret med masser charme og sjæl. Et yderst charmerende byhus med super hyggelig og lukket gårdhave der emmer af tid og overskud til de bløde værdier i livet – tid til ro, fordybelse, familien, fritid mv. da grunden med sine 171 m2 er nem og overskuelig at holde, så her kan du bruge tiden på lige netop det der skaber værdi for dig og med den yderst centrale beliggenhed i Lynæs tæt på spændende naturoplevelser samt masser af vandsport oplevelser – så er mulighederne og ideerne mange.
 
Det hyggelige byhus byder på små 100 m2 under tag fordelt på 2 plan. I stueetagen bevæger vi os fra, et lyst og rummeligt bryggers med plads til vask og tumbler, ind i et spændende lyst vinkelkøkken som er renoveret med kant og charme, her er masser af plads til at tilberede en god middag mens et par venner kan sidde på barstolene og den hyggelige snak kan gå i det åbne køkken. I forlængelse af køkkenet har man adgang til en stor og lys stue hvor der både er plads til sofagruppe og spisestue med brændeovn, der er med til at skabe yderligere hygge og charme. Fra stuen har man endvidere udgang til den super hyggelige og lukkede gårdhave samt husets velfungerende badeværelse der er holdt i lyse og indbydende farver.
 
En flot og robust hvidmalet trætrappe fører op til husets 2. sal, som byder på et repos hvor pladsen ved skråvæggene i dag er udnytte til skabsopbevaring mv. endvidere 2 rummelige og lyse værelser som i dage benyttes til soveværelse og børneværelse, begge værelser har et utroligt godt lysindfald fra flere Veluxvinduer samt gavl vinduer.  Alt i det charmerende byhus er løbende istandsat og renoveret hvilket gør boligen yderst indflytningsklar og ligetil.
 
Den overskuelige grund på 171 m2 byder endvidere på en carport samt den super hyggelige og lukkede gårdhave med terrasse og fin lille græsplæne, her er masser af plads til både legehus, trampolin og det store have bord samt grill. En gårdhave der uden tvivl vil være samlingspunktet om sommeren hvor nogle hyggelige stunder kan nydes.
 
Søndergade 67 har et par 100 meter til en dejlig sandstrand med udsigt til Rørvig og huset ligger tæt på både Lynæs Havn og Hundested Havn, og begge havne er i rivende udvikling, hvor spisesteder skyder op, og lokale aktiviteter sættes i gang. Lynæs har det seneste år fået sin egen mad- og musikfestival, og der arrangeres udendørs sommerbio og en vandsportsweekend, Lyn-X, på Lynæs Surfcenter hvert år. Området byder også på et bådeværft, der arrangerer mad- og musikevents, og i løbet af året åbner Lynæs Hotel, hvor du også kan indtage god mad med havudsigt som et ekstra krydderi. På havnen findes en af Danmarks bedst beliggende legepladser side om side med havnegrill, havnebutik og en fiskebutik, hvor du køber fisk, der næsten lige et trukket op af vandet. Hvis du kan lide at bade året rundt, er du kommet til det rigtige sted, for byen har en velfungerende havbadeklub, som også byder på fuldmånebadning og sauna. Stejlepladsen, som er Lynæs' grønne stolthed, ligger under en kilomet fra villaen og er en pendant til naturområdet omkring Knud Rasmussens Hus i Hundested. Et andet foretrukket udflugtsmål i Hundested er stranden 'Trekanten', der ligger lige ved Hundested Havn, her kan du tage en dukkert, mens du nyder synet af smukt kalkede villaer. Hundested Havn er flere gange de seneste år blevet kåret som årets havn. Kuttere, krydstogtskibe og sommergæster danner rammen om denne perle af en havneby, hvor stemningen er lokal og hyggelig. Nye restauranter og butikker med lokalt håndværk dukker op, og det helt unikke havnemiljø byder på caféer, gode spisesteder, gallerier – og ikke mindst det lokale mikrobryggeri 'Bryghuset', Glassmedjen samt det internationalt kendte 'Egeværket'. Seneste skud på stammen er den splinternye restaurant 'Knud', som allerede har høstet flotte anmeldelser og for nylig er kåret som månedens restaurant i madmagasinet 'Gastro'.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig