Smallegade 12 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-162
Adresse: Smallegade 12 , 3390 Hundested
Kontantpris: 3.100.000 kr.
Udbetaling: 155.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 13.337 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 11.447 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.555 kr.
Boligareal: 130
Kælderareal: 50
Grundareal: 746
Carport / Garage: 0/ 18 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 2
Energimærke: D
Opførelses år: 1965

Ugenert udsigt over vandet

FOR ENDEN AF STILLE LUKKET VEJ OG UGENERET UDSIGT OVER
VANDET - I DET HYGGELIGE GAMLE LYNÆS
 
Ejendommen er beliggende for enden af en lille hyggelig vej, og med udsigt til fjorden i det skønne gamle Lynæs. Et skønt område med mange charmerende fiskerhuse og lokalt særpræg, hvor der stadig er plads til det "nye" og det "gamle". Dette gør området helt unikt og meget attraktivt.
 
Fra ejendommen har man den smukkeste udsigt over vandet, let adkomst til børnevenlig badestrand, idet der er lavt og dermed også perfekt til kajakroning – dertil det kendte og velbesøgte surferområde, hvis aktiviteter kan nydes og betragtes på blæsende dage til morgenkaffen - og især ved den årlige vandfestival i juni måned.
Den fredede stejleplads, foran huset er et godt sted at afprøve den nye drage eller bare lege på, og dette med vandet som baggrund.
 
Er du til badning og vinterbadning ligger den nybyggede sauna, og velanlagte badebro blot få minutters gang fra huset - i Lynæs havn. Her kan også opleves en hyggelig lystbådehavn, surf- og kajakklub, gode restauranter samt salg af friske fisk. Mulighederne er mange og fra denne villa, kan man næsten ikke være tættere på det hele.
 
Ejendommen indeholder i stueplan: Entre, flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche, værelse samt køkken/alrum og opholdsstue i et. Et super lækkert rum med stort glas og skydedørsparti mod vandet, og uden tvivl husets hjerte, hvor familien nyder nogle fantastiske stunder både morgen, middag og aften. Udsigten herfra er så skøn, at alt andet bliver helt overflødigt.
 
1. sal indeholder: Stue/hobbyrum med brændeovn samt dejlig stort soveværelse med udgang til overdækket balkon, hvorfra udsigten er yderst betagende. Kælderen indeholder: Stort lyst disponibelt rum, hvorfra man har trappe til stueplan, et værelse, et badeværelse med bruseniche, vaskerum samt egen udgang.
 
Udover det dejlige hus, byder ejendommen ligeledes på garage med tilhørende værksted, og som noget helt fantastisk, et udhus/hobbyrum også med udsigt til fjorden, som for mange vil kunne bruges til overnatninger og arbejdsværelse. Haven er dejlig plan med en god og flot variation af buske, bede og gamle frugttræer, Der er gjort en del ud af de smukke ædeltræs terrasser, der giver rig mulighed for hygge og afslapning i solen. Dertil findes ligeledes et hyggehjørne med grill og bålplads, som ligger ugeneret gemt af vejen for enden af udhuset.
 
En super hyggelig ejendom med unik beliggenhed i det gamle Lynæs.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering