Sandvejen 47 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 29-09-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-220
Adresse: Sandvejen 47 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.595.000 kr.
Udbetaling: 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 6.559 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 5.769 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.514 kr.
Boligareal: 88
Kælderareal: 0
Grundareal: 1641
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Opførelses år: 1969

Renoveret frtidshus med flot tilstandsrapport

RENOVERET TRÆHUS PÅ STOR FRODIG GRUND I GÅAFSTAND TIL NORDSJÆLLANDS HYGGELIGSTE BADESTRAND OG AUTENTISK HAVNEMILJØ.
 
Har du lyst til at bruge din sommer i et totalt indflytningsklart lyst sommerhus med en utrolig flot tilstandsrapport. Huset ligger i Kikhavn tæt på vand, skov og små fiskelejer, så har vi den helt rigtige bolig til dig her.
 
Sandvejen 47 er et rummeligt, istandsat fritidshus med et fantastisk lys og en gennemtænkt planløsning centralt beliggende på en 1641 kvadratmeter ugeneret og grøn grund med masser af udfoldelsesmuligheder.
Det sorte træhus med hvide endegavle er opført i 1969, ombygget i 1998 og renoveret udvendigt og indvendigt i 2014/15. Ejendommen blev træbeklædt og alt indvendigt er udskiftet. Nye lyse og brede trægulve er lagt i alle værelser, stue og køkken. Det skaber en skøn sammenhæng i hele huset og bidrager også til boligens lyse og venlige fremtoning.
Det 88 kvadratmeter store hus består af et fint og funktionelt køkken, en dejlig og stor vinkelstue (her er der mulighed for, at tilføje et ekstra værelse), 2 gode værelser samt et skønt klinkebadeværelse. Når du træder ind i huset, har du køkkenet på din venstre hånd, og her er der både vaskemaskine, opvaskemaskine, køkken, fryser og ovn. Du skal derfor ikke bruge din dyrebare fritid på at vaske op i hånden, men kan i stedet snuppe en is fra fryseren og nyde den i selskab med en god krimi, mens opvaskemaskinen klarer de beskidte tallerkener med resterne fra din sommermenu. Overfor køkkenet finder du et soveværelse med plads til dobbeltseng og opbevaring. Det andet værelse ligger skråt overfor soveværelset og kan snildt rumme et par sommerbørn, som enten kan læse deres Anders And'er i en hyggelig køjeseng eller to enkeltsenge. Her er oven i købet god plads til et stort klædeskab med sommertøj, legetøj, badetøj og alt andet, der ender på tøj.
Badeværelset er godt placeret tæt på begge værelser, og her er plads til hele familien på en gang, hvis det skulle være. De relativt nye klinker og bad giver en lys og dejlig stemning på badeværelset. Den store vinkelstue rummer både plads til en stor spisestue-afdeling og en sofasektion. Med to brede udgangspartier til haven strømmer lyset ind og forstærker det i forvejen lyse rum. Fra spisestueafdelingen går du ud på den delvist overdækkede terrasse, hvor kulørte lamper om aftenen leverer ægte sommerhusstemning. Når de kølige aftener nærmer sig, kan du indenfor tænde for varmepumpen eller tænde op i den hyggelige brændeovn, som snildt varmer hele boligen op.
 
Haven er omkranset af store, skærmende birketræer og bærbuske, og et smukt kirsebærtræ pryder haven med de røde bær hele sommeren. Ungerne kommer ikke til at kede sig, for her er både trampolin, basketkurv samt et udhus, der kan fungere som legehus eller sættes i stand og anvendes som overnatningsmulighed for gæster. Her er desuden en overdækket carport med tilhørende anneks, hvor der er plads til havemøbler, udflugtscykler og værktøj. Et lille brændeskur findes også på grunden, og det rummer alt det brænde, du skal bruge gennem vinteren.
 
Huset ligger i et område med andre fritidshuse, hvor den eneste forstyrrelse er naboens græsslåmaskine og fuglenes livlige fløjt fra morgen til aften. Slæng dig i liggestolen på den store træterrasse, lyt til det rige dyreliv og nyd en forfriskning i solen, som du med terrassens sydvestvendte placering og størrelse kan nyde godt af hele dagen. Når du trænger til en pause fra roen, kan du efter få minutters gang dyppe dig i det klare havvand på den lækre sandstrand 'Trekanten', som er en af Nordsjællands bedste badestrande. Måske har du også lyst til en gåtur i det naturskønne område omkring Knud Rasmussens Hus samt det helt unikke havnemiljø med caféer, gode spisesteder, gallerier – og ikke mindst det lokale mikrobryggeri 'Bryghuset', Glassmedjen samt det internationalt kendte 'Egeværket'. Snyd heller ikke dig selv og dine for et besøg på den splinternye fiskerestaurant 'Knud', som allerede har høstet flotte anmeldelser. Hundested Havn er inde i en rivende udvikling, hvor nye restauranter og butikker med lokalt håndværk dukker op, og havnen er flere gange de seneste år blevet kåret som årets havn. Lystbåde, krydstogtskibe og sommergæster danner rammen om denne perle af en havneby, hvor stemningen er lokal og hyggelig. En hyggelig og aldeles særpræget stemning kan du også opleve i den lille, halvgemte perle Kikhavn, hvor stråtækte huse, skæve vinkler og snørklede veje danner rammen om det gamle fiskerleje samt dejlig rummelige stenstrand, hvor hele familien kan bade og fange krabber.
 
Kom og kik på dette hyggelige fritidshus, hvor charme, smarte løsninger og tid til samvær med familien er i højsædet.

 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig