Rytterbakken 7 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-146
Adresse: Rytterbakken 7 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.345.000 kr.
Udbetaling: 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 5.662 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 4.892 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.693 kr.
Boligareal: 63
Kælderareal: 0
Grundareal: 1859
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Opførelses år: 1972

Sommerhus med stor lys udestue

HYGGELIGT SOMMERHUS MED DEJLIG STOR LYS UDESTUE
BELIGGENDE MIDT I SKØN NATUR, DIREKTE TIL ÅBNE FOLDE
 
Super hyggeligt sommerhus med dejlig ugenert beliggenhed for enden af lukket grusvej midt i naturskønt område i St. Karlsminde. Herfra er der kort afstand til alt hvad der hører sig til en tur i sommerhuset, Fjorden, børnevenlig badestrand, åbne marker samt naturområdet i og omkring Grønnesse Skov. Her er man selvsagt tæt på alle de naturoplevelser man kan forestille sig. Hvem vil ikke se solnedgangen over Isefjorden, tage en tur med den lille færge der sejler mellem Sølager og Kulhuse eller gå langs stranden helt til Lynæs havn og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over den flotte lystbådehavn eller på Lynæs Fisk og Steakhouse med sandstrand og det perfekte surfeområde lige uden for døren. Om det er sommer eller vinter, byder dette område på oplevelser for alle.
 
Ejendommen som kan bruges sommer som vinter indeholder, Entre, 2 værelser, flot badeværelse med væg af glassten til brusenichen, dejligt åbent køkken/alrum med brændeovn, hyggelig alkove/tv-stue samt super lækker lys udestue på hele 24 m2 med skydedørsparti og terrasser til begge sider, som virkelig giver følelsen af at sidde midt i den skønne natur, og det er netop naturen der er i højsæde ved denne ejendom. Huset er overalt opført med loft til kip, øverste del af skillevæggene er lavet af glas, som gør alle rum lyse og rummelige og et fantastisk stue, køkken og udestuemiljø.
 
Til ejendommen hører endvidere dejligt anneks til overnattende gæster samt værksted og overdækning til brænde m.m.
 
Grunden er som en fredfyldt oase af flere dejlige sol terrasser, hygge- og lækroge, vild natur og skov samt åbne marker og folde, så er du til natur, ro og idyl, gode spisesteder samt tosset med vandsport, kommer du næppe meget tættere på det perfekte end dette.
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering