Rådhuspassagen 2 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 31-03-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-191
Adresse: Rådhuspassagen 2 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.425.000 kr.
Udbetaling: 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 6.100 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 5.233 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.453 kr.
Boligareal: 118
Kælderareal: 6
Grundareal: 506
Carport / Garage: 33/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 2
Energimærke: D
Opførelses år: 1918

118 M2 BOLIG – 30 M2 UDESTUE – 506 M2 GRUND
UDSIGT OVER "MELLEMRUMMET" OG KIK TIL VAND OG HAVN
 
Søges en god og hyggelig bolig med en god central beliggenhed klar til hurtig overtagelse? Så kunne denne ejendom absolut være et godt bud. Ejendommen er beliggende for enden af handelsgaden, og lige i udkanten af midtbyen, med alt lige fra off. transport, indkøb og det hyggelige havnemiljø med en masse cafeer, gallerier og ikke mindst det lokale mikrobryggeri " indenfor for få minutters afstand.
 
Sælger har siden købet af denne ejendom gjort rigtigt meget ved ejendommen, hvor der er lagt speciel stor vægt på det vedligeholdelsesfrie, som bl.a. omfatter udskiftning af tag, døre, vinduer og påsætning af Ivar eternit på alle ydervægge, alle materialer nøje udvalgt i forhold til minimal vedligeholdelse. En anden ting der også er lagt stor vægt på i renoveringen er forbrugsudgifterne til varme, hvilket indebærer hulmursisolering, isolering af tag samt luft til vand varmepumpe, som driver ejendommen centralvarme – Det og meget mere er noget den kommende ejer kommer til at nyde rigtig godt af de næste mange år.
 
Ejendommen, som har en dejlig udsigt over det grønne "Mellemrum" samt kik til vand og havn fra 1. salen indeholder: Entre med trappe til 1. sal, stort rummeligt køkken/alrum, hyggelig spisestue, flot soveværelse, stort badeværelse med kar og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra køkken/alrum er der udgang til stor dejlig udestue på hele 30 m2 med gulvvarme, hvorfra der er udgang til dejlig ugenert terrasse. 1. salen på de 40 m2, indeholder faktisk alt hvad der skal bruges i en lille lejlighed, herunder badeværelse samt et sort åbent rum kombineret med køkken, plads til lille spise- og opholdsstue samt hjørne til seng. Endvidere er der fra 1. salen udgang til stor terrasse på 30 m2 hvor udsigten rigtig kan nydes.
 
Til ejendommen hører en hyggelig og overkommelig have på lige over 500 m2 med stor flisebelagt gårdhave, garage med dejligt stort værksted og fin ekstra parkeringsplads. Det lyder af meget på en lille grund, men alt sammen er tilpasset så der også er blevet plads til græsplæne.
 
Ligeledes er det vær at nævne, at Hundested Havn fortsætter som krydstogthavn, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end det allerede er, bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde.. Og med denne beliggenhed kan man næppe komme tættere på det hele og samtidig kunne trække sig lidt tilbage.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering