Porthusvej 12B Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-167
Adresse: Porthusvej 12B , 3390 Hundested
Kontantpris: 650.000 kr.
Udbetaling: 35.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 3.216 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 2.626 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.136 kr.
Boligareal: 0
Kælderareal: 0
Grundareal: 873
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 0 / 0
Opførelses år: 0

Mulighed for udsigt

HELÅRSGRUND MED MULIGHED FOR UDSIGT OVER FJORDEN
 
Grunden er beliggende i det skønne Lynæs, højt placeret på Porthusvej, og hvis grunden udnyttes rigtigt er der god mulighed for udsigt over fjorden. Fra grunden er man kun en lille gåtur fra stranden, det naturskønne og fredede område "Stejlepladsen" samt den hyggelige lystbådehavn i Lynæs med restauranter og salg af frisk fisk og salater til en dejlig frokost. Havnen og området omkring byder ligeledes på flere børnevenlige badestrande, badebro og omklædning med sauna til vinterbaderne, og er specielt kendt for skøn natur og de perfekte forhold til wind- og kitesurfing. Om det er sommer eller vinter, så er en gåtur i området eller langs stranden mellem Lynæs og Hundested "balsam" for sjælen.
 
De større indkøb til dagligdagen kan gøres i Hundested, hvor alle muligheder foreligger. Området har ligeledes skole, børnehave og daginstitution beliggende indenfor kort afstand, og ungerne kan uden problemer selv fragte sig i skole om morgenen, til sport eller ud til vennerne i området.
 
Med denne helårsgrund får I muligheden for at bygge jeres drømmebolig i 1 eller 1½ plan med eller uden kælder, alt efter behov og ønsker. 1½ plan, trukket så højt op på grunden som muligt, vil nok være en af de bedste måde at udnytte grundens beskaffenhed, på den måde vil der være mulighed for udsigt over fjorden og hvem ønsker ikke det.
 
Når I nu alligevel skal op og besigtige grunden vil jeg anbefale en god middag på Lynæs havn evt. efterfulgt af en hyggelig gåtur i det dejlige område.
 
Køber skal selv bekoste udgifter til diverse tilslutninger.

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig