Peder Olsensvej 12 Hundested 3390

Sagsnr. 3390-169
Adresse: Peder Olsensvej 12 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.995.000 kr.
Udbetaling: 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 8.849 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 7.469 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.789 kr.
Boligareal: 124
Kælderareal: 67
Grundareal: 794
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 4
Energimærke: B
Opførelses år: 1966

Super flot villa med dejlig kælder

SUPER LÆKKER VILLA RENOVERET FRA A-Z
 
Søges en super flot familievilla med god central beliggenhed i Hundested, så er det måske denne villa I søger - der er i hvert fald ikke mange andre i denne stand at vælge mellem. Om man er ung eller ældre, opfylder hus, have og område uden tvivl de flestes behov. For den unge familie med børn i alderen 0-16 år, har man indenfor en afstand af få min. den lokale skole, idrætsanlæg med fodbold, håndbold og rugby, et af områdets grønne rekreative områder med plads til leg, daginstitution med vuggestue og børnehave og meget mere. Er man til en dejlig gåtur, vil man uden tvivl nyde godt af vores fantastiske havn, by og strand samt den flotte natur i og omkring Kikhavn, Skansen og Knud Rasmussens Hus, mulighederne er mange i dette fantastiske område.
 
Der er virkelig tale om en flot gennemrenoveret villa, med en rigtig dejlig og rummelig planløsning, og så er der tilmed 67 m2 kælder, indrettet som egen selvstændig lejlighed. Ejendommen er renoveret fra A-Z gennem de seneste ca. 4 år, hvoraf kan nævnes tag, døre, vinduer, bad, køkken, gulve, ydervægge og el, men kom og oplev ejendommen med egne øjne og få syn for sagen, I bliver med garanti ikke skuffet.
 
De 124 m2 bolig har følgende rigtig gode og rummelige indretning: Entré, lille fordelingsgang, 3 gode værelser samt flot lyst badeværelse med bruseniche. Flot lyst køkken/alrum og opholdsstue i et, hvorfra der er udgang til dejlig stor ugenert træterrasse. Den 67 m2 store kælder, som ikke er boligareal, har følgende indretning: Lille gang, værelse, stue, lækkert badeværelse samt spisekøkken.
 
Villaen ligger kun 5 minutters gang fra Hundested by, offentlig transport, lækker badestrand og det unikke og hyggelige havnemiljø med masser af cafeer, gallerier og ikke mindst det lokale mikrobryggeri "Bryghuset". Det er også vær at nævne, at Hundested Havn igen i 2018 er blevet krydstogt havn med 4 anløbne skibe, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end det allerede er, bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde.. Og med denne beliggenhed, kan man næppe komme tættere på det hele og samtidig kunne trække sig tilbage og være sig selv.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering