Norgesvej 4 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-248
Adresse: Norgesvej 4 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.895.000 kr.
Udbetaling: 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.820 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.803 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.642 kr.
Boligareal: 77
Kælderareal: 70
Grundareal: 784
Carport / Garage: 0/ 24 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 2
Energimærke: E
Opførelses år: 1954

SPÆNDENDE OG HØJT BELIGGENDE VILLA PÅ HELE 147 ETAGEMETER
MED DEJLIG UDSIGT OVER HUSTAGENE, OMRÅDET VED LYNÆS FORT OG VANDKIG
 
Er i på udkig efter en lys og indflytningsklar villa med en spændende planløsning og masser af muligheder for den store eller lille familie? Så vil vi gerne invitere jer til Norgesvej 4 som er beliggende i eftertragtede Lynæs.
 
Villaen rummer 147 etagemeter, fordelt med 77 m2 bolig i stueplan samt en fuldt udnyttet underetage/kælder på 70 m2. Stueetagen rummer en lys entre med sammenhængende fordelingsgang, badeværelse med badekar og terazzogulv, et hyggeligt og rustikt køkken som er renoveret med bevarelse af husets oprindelige charme og sjæl. Et værelse, stor og lys dobbeltstue med hyggelig spiseafdeling med brændeovn i den ene ende og dejlig rummelig opholdsstue i den anden ene, fra hele stuen har man den skønneste udsigt og ligeledes direkte udgang til en stor flisebelagt terrasse. Underetagen/kælderen indeholder en bred fordelingsgang med bryggers/udgang via en kældertrappe, lækkert lyst badeværelse, værelse og et stort lyst soveværelse med brændeovn, walkin closet og direkte udgang til yderligere en terrasse. Underetagen/kælderen er trods den nuværende indretning ikke godkendt til beboelse, men de 70 m2 som virkelig er flot og lækkert renoveret har som billederne viser mange anvendelsesmuligheder.
 
Villaen er beliggende på en 784 m2 stor niveauforskudt grund, i den nederste del af haven finder man et dejlig roligt niveau med plæne og garage/værksted. På næste niveau har man ligeledes plæne samt den dejlige terrasse som man har udgang til fra soveværelset i underetagen, i dette niveau er der også etableret en flisebelagt indkørsel med indgang til underetagen samt opgang til husets indgang og øverste niveau. På den øverste del af grunden er der ligeledes etableret et rummeligt skur samt en stor terrasse hvorfra man har den skønneste udsigt over områdets hustage, det naturskønne område ved Lynæs fort samt dejlige kig til vandet.
 
Norgesvej 4 er beliggende ca. 500 m. fra dejlig sandstrand med badebro, roklub og udsigt til Rørvig. Vejen ligger desuden imellem Lynæs Havn og Hundested Havn, begge havne der er i rivende udvikling, hvor spisesteder skyder op, og lokale aktiviteter sættes i gang. Lynæs har det seneste år fået sin egen mad- og musikfestival, og der arrangeres udendørs sommerbio og en vandsportsweekend, Lyn-X, på Lynæs Surfcenter hvert år. Området byder også på et bådeværft, der arrangerer mad- og musikevents, og i løbet af året åbner Lynæs Hotel, hvor du også kan indtage god mad med havudsigt som et ekstra krydderi. På havnen findes en af Danmarks bedst beliggende legepladser side om side med havnegrill, havnebutik og en fiskebutik, hvor du køber fisk, der stort set lige et trukket op af vandet. Hvis du kan lide at svømme året rundt, er du kommet til det rigtige sted, for Lynæs har en velfungerende havbadeklub, som også byder på fuldmånebadning og sauna. Stejlepladsen, som er Lynæs' grønne stolthed, ligger cirka en kilometer fra villaen og er en pendant til naturområdet omkring Knud Rasmussens Hus i Hundested. Et andet foretrukket udflugtsmål i Hundested er stranden 'Trekanten', der ligger lige ved Hundested Havn. Her kan du tage en dukkert, mens du nyder synet af smukt kalkede villaer og havnens mange master fra lystbådene. Havnen er flere gange de seneste år blevet kåret som årets havn. Kuttere, krydstogtskibe og sommergæster danner rammen om denne perle af en havneby, hvor stemningen er lokal og hyggelig. Nye restauranter og butikker med lokalt håndværk dukker op, og det helt unikke havnemiljø byder på caféer, gode spisesteder, gallerier – og ikke mindst det lokale mikrobryggeri 'Bryghuset', Glassmedjen samt det internationalt kendte 'Egeværket'. Seneste skud på stammen er den splinternye restaurant 'Knud', som allerede har høstet flotte anmeldelser og for nylig er kåret som månedens restaurant i madmagasinet 'Gastro'.
 
Så er i på jagt efter en indflytningsklar og spændende villa hvor mulighederne er mange og udsigten er skøn, så er Norgesvej 4 et besøg værd og hvem ved måske lige jeres drømmebolig.
 
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig