Musvågevej 5 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-194
Adresse: Musvågevej 5 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.650.000 kr.
Udbetaling: 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.116 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.106 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.886 kr.
Boligareal: 141
Kælderareal: 0
Grundareal: 700
Carport / Garage: 28/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 1973

NY SAG

1 PLANS FAMILIE VILLA MED EFTERTRAGTET BELIGGENHED PÅ LILLE LUKKET VEJ I FUGLEKVARTERET

Søger I en dejlig familie villa med plads til børnefamilien, beliggende i et godt og roligt kvarter hvor børnene trygt kan færdes i området og hvor der kun er få minutter til Lerbjergskolen? Så er det måske denne villa, I søger.

 

Villaen ligger kun få minutters gang fra byens bedste badestrand med livredertjeneste i sommerhalvåret, det naturskønne område omkring Knud Rasmussens hus, det unikke og hyggelige havnemiljø med cafeer, gallerier, Glassmedjen, Egeværket og ikke mindst, det lokale mikro-bryggeri "Bryghuset". Alt hvad Hundested er kendt og hvad børnefamilien har brug for i dagligdagen ligger i gåafstand fra ejendommen.

 

Ejendommen indeholder: Dejlig lys entre, gæstetoilet, bryggers, lys fordelingsgang, 2 børneværelser samt stort forældresoveværelse med tilhørende stort rummeligt badeværelse. Stor vinkelstue opdelt i spise- og opholdsstue med pilleovn og varmepumpe. Fra stuen er der udgang til dejlig delvist overdækket terrasse og haven.

 

Grunden er noget alle kan overskue, indkørsel er pænt anlagt med fliser, hvor resten af haven er anlagt med græsplæne, stor delvist overdækket terrasse, buske og træer. Endvidere forefindes stor carport med indbygget udhus.

 

En dejlig rummelig villa i et skønt stille område på hyggelig lille lukket vej.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering