Minkvej 5 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 1615
Adresse: Minkvej 5 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.095.000 kr.
Udbetaling: 55.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 4.665 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 4.019 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.772 kr.
Boligareal: 46
Kælderareal: 0
Grundareal: 1600
Carport / Garage: 29/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 2 / 1
Opførelses år: 1962

Velholdt fritidshus

LILLE HYGGELIGT FRITIDSHUS I KIKHAVN MED KORT AFSTAND TIL BADESTRAND OG HUNDESTEDS HYGGELIGE HAVNEMILJØ
 
Særdeles indbydende og hyggeligt sommerhus med to store terrasser, hvor alt fremstår pænt og velholdt, placeret på 1600 m2 stor let skrånende grund i Kikhavn. Det indbydende sommerhus er beliggende i hyggeligt sommerhusområde med lukket vejsystem og små hyggelige grusveje og ikke mindst den skønneste natur, her emmer af fred og idyl. 
 
Fritidshuset der rummer 46 bolig m2 er lyst og hyggeligt indrettet med: Entré, lyst badeværelse med bruseniche, pænt åbent køkken med udgang til en stor flisebelagt terrasse, lys og venlig spise- og opholdsstue med brændeovn og udgang til en stor træterrasse samt et hyggeligt soveværelse. Fra stuen og køkkenet er der som nævnt udgang til to store terrasser der er anlagt i hele husets længde, en øst vendt fliseterrasse hvor morgensolen og privatlivet kan nydes til sit fulde. Den syd-vest vendte træterrasse er højt hævet og du har derved et fantastisk udsyn over grunden og området, perfekt til en masse stunder med grill og hygge i skæret fra aftensolen. På grunden er der endvidere etableret en carport med tilhørende udhus, hvor du kan passende kan parkere din cykel efter en hyggelig tur til fiskemanden efter friskfanget fjordrejer.
 
Sommerhuset grænser op til det autentiske fiskerleje Kikhavn, hvor gårddyr dekorerer de mange marker, og stråtækte gårde med originalt bindingsværk leverer et fuldkomment udtryk. Denne gemte perle af en lille fiskerby har både strand, finurlige stensætninger og en fantastisk langstrakt skrænt, der fører hele vejen til Hundested, området omkring Knud Rasmussens hus og Skansen. Herfra har du sublim panoramaudsigt over Kattegat, hvor du kan opleve kongeskib, fragtskibe og fiskekuttere i skøn forening. Går du længere ned ad skrænten, kommer du til Hundested havn og by, der rummer både skønne fiskerestauranter, moderne gallerier samt dagligvarebutikker. Her har du alt, hvad du skal bruge for at gøre dine ferier og weekender uforglemmelige og sanselige. Hundested havn er flere gange blevet kåret som årets havn, og det undrer ikke nogen med det leben og charme, du møder her i sommermånederne. Efterår, vinter og forår er også vidunderlig her, om end byens aktivitetsniveau naturligvis er lavere i disse måneder.
 

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig