Lokesvej 27 Melby 3370

Åbent Hus MED TILMELDING 24-11-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3370-14
Adresse: Lokesvej 27 , 3370 Melby
Kontantpris: 1.050.000 kr.
Udbetaling: 55.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 4.464 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 3.847 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.600 kr.
Boligareal: 72
Kælderareal: 0
Grundareal: 1183
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 2 / 1
Opførelses år: 1971

LYST OG INDBYDENDE FRITIDSHUS FOR ENDEN AF LUKKET VEJ
 
I et hyggeligt sommerhusområde ved landsbyen Melby ligger Lokesvej 27 og venter på sin nye ejer. Hvis du er tilhænger af fred, grønne områder og feriestemning, skal du gøre dig selv den tjeneste at besøge dette idylliske fritidshus og dets omgivelser.
 
Det 72 kvadratmeter store A-formede hus i to plan fremstår flot med sit sorte tag og grå ydermure. Indvendigt er huset holdt i grå og hvide nuancer, hvilket spiller flot sammen med husets udvendige udtryk. De 72 kvadratmeter pluds udnyttet 1. sal emmer af en god planløsning. stueplan indeholder værelse, en stor stue, køkken/alrum, badeværelse og en entré.  Alle rum præsenterer sig flot, og det eneste, du behøver gøre, er at flytte ind og indrette stedet, så det passer lige til dig og din familie.
Fra entréen med plads til sko og overtøj kommer du til et aldeles funktionelt køkken med spiseplads i den ene ende. Herfra er der direkte adgang til den store stue, som rummer masser af muligheder. Her er både plads til afslapning, leg og hygge foran pejsen. Desuden er der gennem fire store vinduer et fint vue over forhaven og kig til en dejlig og bred træterrasse med spiseplads udenfor. Fra den anden ende af køkkenet kommer du til husets ene værelse, der trods få kvadratmeter sagtens kan indrettes fint grundet sin næsten kvadratiske form. Badeværelset med klinkegulv og brus findes til venstre for indgangspartiet, og her får du en velfungerende brusekabine, masser af skabsplads og en vaskemaskine.
Fra køkkenet er der via en fin trappe adgang til førstesalen, der på nuværende tidspunkt fungerer som et stort rum. Med lidt kreativ vilje kan rummet opdeles og udnyttelsen blive bedre. På førstesalen er der også udgang til stor, overdækket terrasse med samme kig ud over den skønne have. 1. salen er ikke godkendt tilbeboelse, men rummer stadig mange gode muligheder, til leg, spil, hygge m.m.
Både på førstesalen og i stuen er der fritlagt bjælkestruktur, hvilket forstærker den hyggelige stemning, der hersker overalt i huset. De mange lysindfald fra store vinduer og dørpartier tilfører et lys og et funktionelt look, der supplerer de massive bjælker meget fint.
 
Sommerhuset er centralt placeret på grunden, og de mange hyggekroge, terrasser og bænke i naturmaterialer sætter et smukt præg på haven. Når solen kommer på besøg, kan du være vis på at kunne finde et sted i haven, hvor den lægger sin vej forbi. For selvom haven er ugeneret grundet beplantning og stedvist høje træer, er grunden med sine 1183 kvadratmeter garant for steder med sol. Størstedelen af grunden består af frodige græsområder, og så er der plantet træer, buske og blomster hele vejen rundt i kanten. Du finder blandt andet kirsebærlaurbær, hindbærbuske, rosenbuske og majestætiske birke- og grantræer. Haven er således temmelig nem at passe, og hvis du er til flere buske og bede, er der rig mulighed og plads til den slags grønne fornøjelser. På grunden står desuden et sortmalet træskur, som fungerer som opbevaringsrum samt overdækket brændeskur. Huset bliver varmet op af varmepumpe og brændeovn.
 
Fritidshuset er placeret på en lille, lukket vej, så her er du skånet for hverdagstrafik og nysgerrige blikke. Men her er masser af sommerhuse, så den ægte ferie- og weekendstemning er nem at blive en del af i dette område. Hvis du vil have lidt mere liv, kan du inden for nogle minutters bilkørsel nå Melby, hvor der både er togforbindelser, indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og sportsaktiviteter. Du er også kun et par kilometer væk fra økolandsbyen i Torup, der for nylig har vundet prisen for årets landsby. Hav og skov får du også lige i nærheden, og i Melby overdrev kan du tilslutte dig koret af mennesker, der er vilde med storslået og særpræget natur.
 
Så hvis du både er til ro, smuk natur og fuldt funktionelle sommerhuse, må du endelig lægge vejen forbi dette fine fritidshus.
 
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig