Levkøjvej 8 Hundested 3390

16-12-2018 10:40 - 11:00

Sagsnr. 3390-170
Adresse: Levkøjvej 8 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.795.000 kr.
Udbetaling: 90.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.969 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.726 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.585 kr.
Boligareal: 101
Kælderareal: 0
Grundareal: 886
Carport / Garage: 22/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 1977

Super charmerende Trelleborg hus

SUPER CHARMERENDE OG LÆKKERT TRELLEBORG HUS
 
Et charmerende sortmalet træhus gør sig bare altid godt, tillægger du så en super god og hyggelig planløsning, en stand som sjældent ses magen, dejlig grund og have, carport med udhus og ikke mindst god beliggenhed med gåafstand til Isefjorden og Lynæs Lystbådehavn, så har man en ejendom der vil falde i rigtig manges smag.
 
Ejendommen er opført i 1977, men det ses på ingen måde, alt i denne ejendom fremstår lyst og lækkert. Ejer har stort set været alt igennem ude som inde de seneste ca. 7 år, her kan bl.a. nævnes, nyt tag, døre og vinduer, køkken, badeværelse, gulve og så fremstår ejendommen næsten nymalet ude og inde, netop derfor indeholder tilstandsrapporten udelukkende k1 bemærkninger på hovedhuset.
 
Denne fantastiske ejendom indeholder på sine 101 veldisponerede kvm: Flot lys entré med skabsvæg, lækkert badeværelse med bruseniche, 2 store værelser samt bryggers. Lyst åbent køkken/alrum og opholdsstue i et samt endnu et værelse. Der er udgang til dejlig terrasse fra både køkken og stue, hvoraf den fra stuen er dejligt overdækket. Haven er flot og velanlagt med en blanding af flot flisebelægning, 2 store lækre træterrasser, små hyggelige bede og flot stor græsplæne, alt sammen let og overskueligt.
 
Det charmerende hus er beliggende midt i naturskønt område i St. Karlsminde med kort afstand til Fjorden, børnevenlig badestrand, åbne marker samt naturområdet i og omkring Grønnesse Skov. Her er man selvsagt tæt på alle de naturoplevelser man kan forestille sig.
 
Hvem vil ikke se solnedgangen over Isefjorden, tage en tur med den lille færge der sejler mellem Sølager og Kulhuse, gå langs stranden helt til Lynæs Havn og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over den flotte lystbådehavn eller på Lynæs Fisk og Steakhouse med sandstrand og de perfekte forhold for Kite- og Windsurfing lige for døren.
 
Et super flot og indbydende hus, lige til at flytte ind i, og så er man tæt på oplevelser for alle aldre.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering