L Frederiksensvej 8B Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 29-09-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-123
Adresse: L Frederiksensvej 8B , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.250.000 kr.
Udbetaling: 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 8.975 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 7.982 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.934 kr.
Boligareal: 95
Kælderareal: 0
Grundareal: 316
Carport / Garage: 15/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: A2015
Opførelses år: 2018

Lækkert nyopført rækkehus

Skønt og imødekommende nyopført rækkehus – centralt billigende ved by, havn og strand i Hundested.
 
Skal Jeres nye bolig være nybygget, lys, imødekommende og indflytningsklar? Så kig forbi L. Frederiksens vej, her ligger det ny opførte og skønne rækkehuse klar til jer.
 
Huset er indrettet med flot klinkebelagt entre hvor der er plads til vaskemaskine, tørretumbler og skab, herfra har man adgang til dejligt lyst værelse, og videre ind til et dejligt stort flot køkken alrum, hvor arkitekturen er med et strejf af den moderne minimalistiske stil med ensidig taghældning uden udhæng, denne tagløsning kombineret med de skrå lofter og store vinduespartier giver et køkken/alrum/stue med et flot lysindfald og stor rummelighed. Køkkenet er indrettet med et stilfuldt hvidt HTH-køkken, koksgrå bordplade og med masser af skabsplads. De store vinduespartier i stuen skaber et flot lysindfald i både køkkenet og stuen, som ligeledes binder hele lokalet sammen. Der er ingen tvivl om at det store køkken alrum er husets hjerte, her vil man kunne nyde en masse dejlige stunder i køkkenet, ved spisebordet, sofahjørnet eller på den flisebelagte terrasse som man også har adgang til fra stuen. Fra køkken/alrummet er der adgang til en lille fordelingsgang, hvor man har adgang til et flot stilfuldt badeværelse, hvor der er kælet for flisevalg, flotte materialer og ovenlysvindue som giver dejligt lys til rummet. De andre 2 døre fører ind til huset største værelser, disse er ligeledes lyse og meget indretningsvenlige.
 
Grunden er med sine 316 m2 overskuelig og den lille hyggelige have, med nyanlagt rullegræsplæne, er nem og overskuelig at holde, så i kan bruge tiden på ting der skaber værdi for jer. Tilhørende huset er også egen carport og skur.
 
Området og den centrale beliggenhed byder på et hav af muligheder, dejlig natur og ro i den smukke Ullerup skov, en oplevelsesrig og smuk rute ved Knud Rasmussens hus og gå ad den lille sti langs vandet, som fører dig til det hyggelige og helt unikke fiskerleje i Kikhavn. På få minutter kan I fra huset også nå Skansen og den populære og hyggelige sandstrand "Trekanten", hvor en dukkert helt sikkert vil gøre jer godt.
 
Det helt særlige havnemiljø med caféer, gode spisesteder, gallerier og indkøbsmuligheder er også lige rundt om hjørnet. Kulturelt byder Hundested på det lokale mikrobryggeri 'Bryghuset', Glassmedjen samt det internationalt kendte 'Egeværket'. Hundested Havn er inde i en rivende udvikling, hvor nye restauranter og butikker med lokalt håndværk dukker op, og havnen er flere gange de seneste år blevet kåret som årets havn. Lystbåde, krydstogtskibe og turister danner rammen om denne perle af en havneby, hvor stemningen er lokal og hyggelig.
 
Så er I på udkig efter en nyopført, lys og indflytningsklar bolig, med minimal vedligeholdelse de næste mange år, super lave varmeudgifter og dejlige central beliggenhed - så er vi sikker på at L. Frederiksenvej 8B lige er noget for jer – så kontakt os for fremvisning inden det er for sent – 8B er sin sidste af slagsen til salg.

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig