L Frederiksensvej 8B Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 26-05-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-123
Adresse: L Frederiksensvej 8B , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.250.000 kr.
Udbetaling: 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 9.542 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 8.187 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.934 kr.
Boligareal: 95
Kælderareal: 0
Grundareal: 316
Carport / Garage: 15/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: A2015
Opførelses år: 2018

Lækkert nyopført rækkehus

5 SPRIT NYE RÆKKEHUSE BELIGGENDE CENTRALT VED HAVN, BY OG STRAND I HUNDESTED
KUN 3 TILBAGE
 
Overskriften beskriver det hele. Vil du bo i et "sprit" nyt rækkehus centralt til alt det Hundested er kendt for, så er muligheden der endelig. Der har netop været rejsegilde og forventet realistisk indflytningsdato vil være januar 2019, så det er nu der skal rykkes hvis en af de sidste 3 tilbageværende skal være dit.
 
Bebyggelsen ligger kun få minutters gang fra blandt andet lækker badestrand, det naturskønne område omkring Knud Rasmussens Hus samt det unikke og hyggelige havnemiljø med cafeer, gallerier og ikke mindst, det lokale mikrobryggeri "Bryghuset", Glassmedjen og Egeværket. Det er også vær at nævne, at Hundested Havn igen i år er blevet krydstogthavn med 4 anløbne skibe og 2019 er ligeledes på tegnebrættet, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end tidligere, bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde..
 
Indretning bliver følgende: Entre med klinker, 3 lyse værelser med trægulve, badeværelse med bruseniche samt åbent stue og køkken (HTH) i et med udgang til dejlig lille have med flisebelagt terrasse. Endvidere hører der egen carport og skur til hvert af rækkehusene. Angående tekniske detaljer, materialevalg, hårde hvidevarer m.m. henvises til særskilt dokument herom.
 
Arkitekturen er med et strejf af den moderne minimalistiske stil med ensidig taghældning uden udhæng, denne tagløsning kombineret med skrålofter og store vinduespartier giver et køkken/alrum/stue med et supert lysindfald og stor rummelighed. Uden tvivl et super flot byggeri, med minimal vedligeholdelse, super lave varmeudgifter og dejlig central beliggenhed.
 
Du kan stadig nå at være medbestemmende i forbindelse med valg af materialer m.m., så kan du stadig nå at få indflydelse i netop det rækkehus du ønsker, det kræver blot at du skynder dig.
 
BEMÆRK at billederne på denne sag er fra et andet hus i bebyggelsen, der kan derfor på billederne være tilvalg, som er specielt for denne bolig.

Bestil fremvisning eller vurdering