Kirkebakken 56 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-262
Adresse: Kirkebakken 56 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.565.000 kr.
Udbetaling: 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 6.461 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 5.621 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.926 kr.
Boligareal: 115
Kælderareal: 0
Grundareal: 1110
Carport / Garage: 0/ 45 m²
Rum/heraf stuer: 6 / 1
Energimærke: F
Opførelses år: 1959

SPÆNDENDE VILLA MED HELE 5 VÆRELSER, 24 M2 GARAGE OG NYT TAG BELIGGENDE I  LYNÆS TÆT PÅ PRIVATSKOLE, INDKØB OG DEN DEJLIGE HAVN
 
Denne spændende og rummelig villa er beliggende på Kirkebakken 56 i skønne Lynæs, tæt på privatskole, indkøb, offentlig transport og ikke mindst Lynæs strand og havn, som kan nås på under 15 min til fods. En skøn placering hvor man har alt til hverdagen og fritiden inden for kort afstand.
 
Den rummelige villa byder på 115 veludnyttet bolig m2 fordelt på en optimal planløsning med overdækket indgangsparti, et rummeligt bryggers med plads til vaskemaskine mv., et dejligt køkkenalrum med god plads til de kulinariske udfoldelser samt spiseplads. Fra køkkenet har man direkte udgang til en stor syd-øst vendt træterrasse hvor man kan nyde sin morgenkaffe eller en hyggelig sensommeraften med grill. Fra køkkenet har man endvidere adgang til 2 gode lyse værelser, en lille hyggelig fordelingsgang med videre adgang til et stort og lyst soveværelse, lækkert badeværelse holdt i lyse og imødekommende materialer og farver, et værelse som egner sig til et hyggeligt kontor eller gæsteværelse, samt til sidst den store lyse stue, der indeholder et hav af gode indretningsmuligheder og en enorm hygge som den etablerede brændeovn er med til at skabe. Fra stuen har man adgang til husets 5. værelse, et godt niveauforskudt værelse hvor mulighederne for udnyttelse er mange, om det er børneværelse, soveværelse eller spillerum til hussets teenager står frit for den kommende ejer. Endvidere udgang til en 30m2 stor overdækket træterrasse hvor man i skæret af den varme sensommersol kan nyde et koldt glas rose mens man vender de store flotte okse steaks fra den lokale slagter. En dejlig stor terrasse der kan rumme alt fra den store sommerfest til grillhygge med venner og familie. En villa der byder på et utal af spændende indretningsløsninger med sine 5 værelser, rummelighed og den optimale planløsning – mulighederne er mange for jer der har ideerne.
 
Ejendommen er placeret på en 1.110 m2 stor og grund og hele 24 m2 fantastisk garage/værksted, afskærmet af en flot ligusterhæk, stor græsplæne hvor der plads til hele familiens ønsker som urtehave, fodboldbane, gyngestativ, frugttræer mv. kort sagt en grund der emmer af ligeså mange muligheder som den rummelige bolig.
 
Kirkebakken 56 er beliggende under 1 km fra Lynæs Havn, som er inde i en rivende udvikling, hvor spisesteder skyder op, og lokale aktiviteter sættes i gang. Lynæs har det seneste år fået sin egen mad- og musikfestival, og der arrangeres udendørs sommerbio og en vandsportsweekend, Lyn-X, på Lynæs Surfcenter hvert år. Her kan du også nyde læskende drikke, en godt brygget kaffe og forskellige menuer, mens du slænger dig i en af områdets liggestole og lader dig forføre af surfernes og sejlernes mange kunster på havet. Området byder også på et bådeværft, der arrangerer mad- og musikevents, og i løbet af det nye år åbner Lynæs Hotel, hvor du også kan indtage god mad med havudsigt som et ekstra krydderi. På havnen findes en af Danmarks bedst beliggende legepladser side om side med havnegrill, havnebutik og en fiskebutik, hvor du køber fisk, der næsten lige et trukket op af vandet. Hvis du kan lide at svømme året rundt, er du kommet til det rigtige sted, for byen har en velfungerende havbadeklub, som også byder på fuldmånebadning og sauna. Stejlepladsen, som er Lynæs' grønne stolthed, ligger få hundrede meter væk og kan ses fra strandvillaen. Den er et jævnligt besøg værd, og fra toppen kan du få fantastiske naturoplevelser i form af sublime solnedgange, finurlige små stier og udsigt til Kulhuse på den anden side af fjorden.
 
Så er i på jagt efter en indflytningsklar og rummelig villa i skønne Lynæs - så er Kirkebakken 56 et rigtig godt bud på jeres drømmebolig.
 
 
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig