Kirkebakken 14 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-203
Adresse: Kirkebakken 14 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.795.000 kr.
Udbetaling: 140.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 11.854 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 10.171 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.913 kr.
Boligareal: 123
Kælderareal: 0
Grundareal: 1174
Carport / Garage: 35/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: A2
Opførelses år: 2010

NY SAG

INDFLYTNINGSKLAR KVALITETS VILLA FRA CLASSIC DREAMHOUSE MED STAND OG BELIGGENHED I SÆRKLASSE
 
Vil du have beliggenhed, kvalitet og stand i særklasse, så bør du helt sikkert kigge nærmere på denne pragtfulde villa opført af Classic DreamHouse i 2010. Her får du en ejendom med energimærke A2 og et årligt varmeforbrug på kun 2000 kWh og en fuldstændig fejlfri tilstandsrapport. Et super velbygget hus med jordvarme og varmegenvinding, hvor tidligere ejer, der stod for opførelse af ejendommen, virkelig er gået ned i mindste detalje, og det ses og mærkes tydeligt når ejendommen besigtiges.
 
Ejendommen er beliggende mellem Hundested og Lynæs, højt placeret på toppen af Kirkebakken, med dejlig udsigt over området, Lynæs Kirke og med et godt kik til vandet. Vil du et smut til stranden eller blot gå en dejlig tur, står du ved strandbredden efter blot få minutters gang, herfra har du på den ene side det hyggelige Lynæs med lystbådehavn, hyggelige restauranter, strand, surferparadis, og på den anden side Hundested Havn med de gode spisesteder, kunst i særklasse, den dejlige badestrand og byen til de daglige indkøb. Et super dejligt område at gå nogle dejlig lange gåture i.
 
Fordelingen af de 123 m2 bolig er der også tænkt nøje over, og byder på følgende indretning: Dejlig stor entré, bryggers med udgang til haven, gæstetoilet, 2 store værelser samt forældresoveværelse med påklædningsrum og eget badeværelse med både bruseniche og badekar. Endvidere stort åbent køkken/alrum og stue i ét. Fra stuen er der stort vinduesparti med den flotteste udsigt til den hyggelige gamle Kirke samt udgang til ejendommens 2 dejlige terrasser i forhaven og baghaven. Tagrummet på 40 m2, som man kommer op til fra bryggerset, er ligeledes fuldt udnyttet med ståhøjde og plader på gulvet, et dejligt stort og yderst lækkert loftrum, der for nogen vil rumme andre muligheder end blot loft.
 
Ejendommens udenoms arealer er ligeså unik og velanlagt som huset, og byder udover haven, de mangle små flotte bede, de store flisebelagte terrasser og gangstier, på dejlig carport med tilhørende værksted med støbt gulv, el og varme i samme stand og kvalitet som huset samt ekstra parkering til gæster.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering