Karlshøjvej 50B Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 24-11-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-259
Adresse: Karlshøjvej 50B , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.495.000 kr.
Udbetaling: 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 10.278 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 8.944 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.092 kr.
Boligareal: 128
Kælderareal: 0
Grundareal: 850
Carport / Garage: 32/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 2006

NY SAG

ETPLANS KVALITETS VILLA FRA LIND & RISØR MED EFTERTRAGTET BELIGGENHED TÆT PÅ LYNÆS
 
Midt i det naturskønne område ved St. Karlsminde og Lynæs finder vi denne dejlige og indflytningsklare kvalitetsvilla fra 2006, opført af Lind og Risør. Villaen der er yderst velholdt inde som ude byder på en optimal planløsning med den opdelte forældre- børneafdeling, de eftertragtede 2 badeværelser og det åbne køkkenalrum. Samtidig besidder den alt hvad man kan forvente af den moderne villa anno 2019 – gulvvarme i hele huset, genvex anlæg og dermed et sundt indeklima, meget lavt varmeforbrug og meget mere.
Villaen er flot hævet over vejniveau, hvilket giver et lille kig til de åbne marker fra ejendommen.
Du skal ikke bekymre dig om græsrabatten og den lille skråning med træer og buske fra vej og op til haven, det er nemlig kommunen der sørger for vedligeholdelsen af dette, hvilket ligeledes indebærer snerydningen.
 
Villaen byder os velkommen i en dejlig lys entre som fører os direkte videre ind i det store køkkenalrum, husets hjerte som vi også vil kalde det. Fra køkkenet, som er opført i flotte lyse materialer, kan man hygge sig med madlavningen og samtidig følge med i snakken ved spisebordet. Et rum der ikke kun binder hele huset sammen men også indbyder til en masse dejlige hyggestunder. Køkkenalrummet ligger ligeledes i åben forbindelse til den store lyse opholdstue, som har et fantastisk lysindfald fra en skøn glaskarnap, her kan man uden problemer få plads til den helt store sofa der kan huse hele familien til en hygge aften. Fra køkkenalrummet og opholdstuen har man ligeledes udgang til en stor flisebelagt terasse, med el markise, og den dejlige have. I forbindelse med stuen er der adgang til forældresoveværelset med skabsvæg og eget badeværelse indrettet i lyse og varme farver. Ligeledes er der i forbindelse med køkkenalrummet adgang til den klassiske og eftertragtede "børneafdeling" med 2 gode værelser, begge med skabe, endnu et dejligt badeværelse samt et lyst bryggers med god skabsplads og vaskeplads.
Som en flot integreret del af huset forefindes dejlig carport med tilhørende udhus/værksted, og pænt gemt af vejen bag den flotte høje Laurbærkirsebær hæk i baghaven, finder man yderligere et skur til haveredskaber m.m.
En virkelig gennemført kvalitetsvilla der besidder mange af de efterspurgte ønsker til en ejendom anno 2019 – kvalitet, skøn beliggenhed, masser af plads, ro og funktionalitet som nu kan danne rammerne om jeres nye hjem.
 
Den flotte kvalitets villa er som sagt billigende midt i det naturskønne område i St. Karlsminde/Lynæs med under 10 min til vandet, dejlige børnevenlige badestrande hvorfra man kan tage en dukkert og samtidig nyde den unikke udsigt over Issefjorden. Gå en dejlig tur til hyggelige Lynæs og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over den flotte autentiske lystbådehavn eller på Lynæs Fisk og Steakhouse hvor du fra terrassen kan følge med wind- og kitesurfing. På den hyggelige lystbådehavn er der ligeledes mulighed for at købe friskfanget fjordrejer direkte fra båden eller frisk fanget fisk fra Lynæs fisk.. Lynæs havn og strand byder ligeledes på alt hvad hjertet begær af vandsport, badning og saunagus. Hos Lynæs Surfcenter tilbyder man kursus og udlejning af udstyr til kajak, kitesurfing, paddleboard og meget mere, endda også en veltilberedt burgermenu når sulten melder sig efter en begivenhedsrig tur på vandet. Er man derimod til en stille og rolig dukkert i den dejlige fjord, har Lynæs sin egen Badeklub, Lynæs Havbad, en privat og social forening for helårsbadere med tilhørende badehus og sauna. Så kort fortalt er villaen beliggende i et fantastisk område hvor mulighederne er mange og naturen er skøn.
 
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Migrated Macros/Map[Property].cshtml)

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig