Ib Schønbergsvej 1Melby 3370

Sagsnr. 3370-2
Adresse: Ib Schønbergsvej 1, , 3370 Melby
Kontantpris: 950.000 kr.
Udbetaling: 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 4.517 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 3.757 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 1.594 kr.
Boligareal: 60
Kælderareal: 0
Grundareal: 1202
Carport / Garage: 0 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 2 / 1
Opførelses år: 1969

NY SAG

KORT FORTALT ET SOMMERHUS LANGT UDOVER DET SÆDVANDLIGE

Overskriften er den meget korte version, for de 60m2 vi her kan tilbyde, har gennemgået en total forvandling i 2009/10. En gennemgribende og yderst flot udført renovering som den kommende køber bestemt vil nyde godt af. Skulle vi nævne alt hvad der er lavet ved denne ejendom, ville listen blive uendelig lang, kom hellere ud og oplev det flotte resultat, skuffet bliver man med garanti ikke.

Ejendommens 60 m2 bolig der opvarmes med varmepumpe og brændeovn indeholder: Kombineret entré og bryggers med lyse gulvfliser, lækkert badeværelse med flotte lyse fliser på gulv samt hvidmalede vægge, væghængt toilet samt muret bruseniche med flot glasdør. Stort soveværelse med væg til væg garderobeskab. Stue, spisestue samt køkken er alt sammen i åben forbindelse med hinanden, et fabelagtigt lyst og lækkert rum og uden tvivl husets hjerte, hvorfra man har udgang til dejlig terrasse og have. Endvidere forefindes stor garagebygning med el-port samt tilhørende udhus. Skulle man derfor mangle et værelse er der råd herfor, udhuset ombygges nemlig meget nemt til selvstændigt værelse med egen indgang.

Dette dejlige fritidshus er beliggende i stille lukket børnevenligt kvarter i Evetofte, et område med lidt over 460 parceller, med tilhørende stort fællesareal med boldbane, legeplads, petanquebane og opholdsplads med borde og bænke. Et fuldt udbygget område med flot varierende natur. Vil man opleve lidt mere end alt det området byder på, er man mindre end 10 min. kørsel fra en af Danmarks bedste badestrande i Liseleje med et charmerende sommerliv, kendt 18 hullers golfbane ved Asserbo, lystbådehavn samt det hyggelige handelsliv i gågaden i Frederiksværk. Hundested havn, strand og by ligger ikke andet end 15 min væk, så der er rigeligt at opleve i det dejlige Halsnæs..
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig

1Boliger i nærheden

loader