Havnevej 36Roskilde 4000

Sagsnr. 2717
Adresse: Havnevej 36, 1.th, 4000 Roskilde
Kontantpris: 3.475.000 kr.
Udbetaling: 175.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 15.643 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 13.185 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 4.112 kr.
Boligareal: 118
Kælderareal: 0
Grundareal: 16890
Carport / Garage: 0 / 0 m²
Etager: 4
Etage placering 1
Rum/heraf stuer: 5 / 1
Energimærke: D
Opførelses år: 1960

Fejl på plantegningen... Det er en 5-værelses lejl

På en af Roskildes bedste adresser og kun få skridt fra Roskildes fantastiske havneliv, domkirken, Byparken og Boserup skov ligger denne dejlige lyse og rummelige lejlighed med 4 soveværelser, stor stue/køkken alrum, funktionelt badeværelse med bruseniche og hvide fliser samt mindre entré med indbyggede skabe. Der er udsigt til domkirken fra stuen og forældresoveværelset, der ligger afsondret fra de 3 øvrige soveværelser. Lejlighedens opholdsrum består af køkken-alrummet, der er familiens samlingssted.

Fra det pæne og velholdte køkkenet med praktisk og pæn granitborplade og det ene værelse, er der udsigt til byparken, der ligger få minutters gang fra boligen. De to øvrige værelser har kig til havnen og Roskilde fjord. Alle lejlighedens rum har pæne trægulve og er holdt i hvide farver. Forældresoveværelset har stor og praktisk skabsvæg med skydelåger og udsigt til domkirken. Lejligheden er beliggende på 1. sal og har i øvrigt en mindre altan, hvorfra synet af den majestætiske domkirke kan nydes.

Til ejendommen hører et stort og grønt fællesareal, der kan bruges hele året med bl.a. grillplads, legeplads og fælles tørreplads. Der er stor parkeringsplads på ejendommen og til lejligheden hører brugsret til kælderrum. I kælderen er endvidere ejendommens fælles vaskeri. Ejerforeningen er veldrevet og fællesarealerne fremstår flotte og velholdte.

Bestil fremvisning eller vurdering