Harebakken 14 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 24-11-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-249
Adresse: Harebakken 14 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.895.000 kr.
Udbetaling: 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.823 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.807 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.131 kr.
Boligareal: 139
Kælderareal: 75
Grundareal: 867
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 1
Energimærke: D
Opførelses år: 1970

SKØN VILLA MED STOR KÆLDER - BELIGGENDE PÅ LUKKET VEJ TÆT PÅ FREDET SKOVOMRÅDE
 
På en højtbeliggende grund med udkig over områdets hustage og høje træer ligger denne skønne murstensvilla fra 1970. Både hus og have udstråler orden, og den nuværende ejer har passet og plejet villaen og omgivelserne omhyggeligt siden opførelsen for snart 50 år siden, samt løbende foretaget renoveringer.
 
Fra husets store fordelingsentré med indbyggede skabe har du adgang til 3 rummelige og lyse værelser, der fint kan anvendes som henholdsvis soveværelse samt to store børneværelser i forlængelse af hinanden. Badeværelset fra 2009 er beliggende lige ved værelserne, og det fremstår med sine grå og lyse farver på en gang moderne og tidløst. Her får du både gulvvarme, brusekabine og god opbevaringsplads. Skråt over for badeværelset er gæstetoilettet placeret, og det er holdt i samme stil og materialevalg – blot er det med sin opførelse i 2010 endnu nyere end badeværelset.
Fordelingsentréen giver også adgang til boligens store vinkelstue, hvor der både er plads til at indrette spiseafdeling og dagligstue. Et kæmpe vinduesparti fra væg til væg sørger for et smukt og naturligt lys udefra, som gør stuen lys og indbydende. Parketgulvene i lys ask kompletterer dette udtryk, og hvis du har lyst til flere lyse askeparketgulve end dem i stue og værelser, kan du snildt fjerne gulvtæppet i de øvrige rum og dermed fuldende det lyse indtryk.
Fra stuen har du adgang til en halvåben, bred overdækket terrasse med sydvestvendt placering samt nyt tag. Her har du rig mulighed for at forlænge aftenerne udenfor, og med et lille slumretæppe og en tår fra kanden, kan du og din familie spille mange, hyggelige kortspil herude.
Køkkenet, som du også har adgang til via entré eller stue, er funktionelt og lyst. Hvis du gerne vil åbne køkkenet op, kan du med fordel vælte den øverste halvdel af væggen ind til stuen og derved skabe et køkkenalrum.
Den nederste etage kommer du enten til fra entréen eller fra indgangen i kælderetagen. Nedgangen fra entréen er ganske hyggelig, og for enden af trappen åbner sig en dejlig stor kælderetage på 75 kvadratmeter. I midten får du et dejligt stort flisebelagt rum, som kan anvendes som bryggers eller opbevaringsrum. Ved siden af dette rum er vaskerummet med vaskemaskine og tumbler samt mulighed for at stryge, opbevare våde flyverdragter, og hvad du ellers har brug for.
I kælderens anden ende er der et fint og funktionelt rum, som for eksempel kan indrettes til liberalt erhverv eller hobbyrum. Her kan du have din racercykel, og dine børn kan have deres cykler mv.
Bilen er der rigeligt af plads til i den indbyggede garage i kælderetagen. Her kan du holde tørt og lunt hele året. Det samme kan dit lille barn eller barnebarn, for du kan køre barnevognen direkte ind i underetagen, hvor du sagtens kan høre og holde øje med det oppe fra førstesalen.
Husets varmekilder er fjernvarme samt varmepumpe, som er placeret centralt i stuen og giver en jævn og solid varme.
 
Grunden er niveaudelt, hvilket giver haven et interessant udtryk med mange muligheder. I forhaven, som befinder sig på nederste niveau, er der primært græs og buske udenom, og det levner mulighed for en god omgang fodbold eller akrobatiske numre. Ad en trappe kommer du op til havens næste niveau, hvor både efeu, kirsebærlaurbær, forsythia og brombærbuske byder dig velkommen. Haven er lukket af buske og træer hele vejen rundt, og med sin ugenerede placering kan du nyde både formiddags-, eftermiddags- og aftensol helt i fred. Flere forskellige lækroge skaber liv og charme i haven, og hvis du er en af dem med grønne fingre, kan du nemt anlægge bede og urtehaver langs kanten i haven. Her er en fin vekselvirkning mellem græs- og flisestykker, og hvis du ønsker en nem have, som du bare kan nyde, er du kommet til den rigtige grund. Du får en rolig beliggenhed med et fredet skovområde samt Magasinskoven, som du via en lille sti kan nå i løbet af få minutter.
 
Området byder i øvrigt på et andet smukt naturområde, nemlig Lyngbakkerne, hvor der græsser får, og både brombær, blommer og saftige æbler vokser om kap med hinanden. Om sommeren kan du klappe fårene, om efteråret kan du plukke æblerne, og om vinteren kan du kælke ned ad bakkerne – alt sammen mens du nyder udsigten over vandet i Issefjord samt Rørvig på den anden side af fjorden.
Indkøbs- og transportmuligheder når du også inden for ganske få minutter, og den lokale samt velrenommerede folkeskole, Hundested Skole, ligger cirka 1,5 kilometer fra matriklen. Der er cykelsti hele vejen, og du kan også komme hertil via Lyngbakken, hvis du og dine børn bedst kan lide at bevæge jer til fods.
Hundested Havn og Lynæs Havn ligger begge små to kilometer væk, og her finder du både gode restauranter, legepladser, små butikker og et leben uden lige i sommermånederne. I vintermånederne er her mere stille, men stadig en ganske autentisk stemning samt lokale initiativer som for eksempel vinterbadning og sejlsportsaktiviteter i de forskellige klubber rundt omkring.
 
Så snyd ikke dig selv for en rigtig spændende bolig med kort afstand til det meste – og samtidig en rolig beliggenhed med tid til nærvær og fordybelse i hverdagen.
 
 
 
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig