Grævlingevej 4A Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-253
Adresse: Grævlingevej 4A , 3390 Hundested
Kontantpris: 950.000 kr.
Udbetaling: 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 4.744 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 3.870 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.540 kr.
Boligareal: 0
Kælderareal: 0
Grundareal: 1289
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 0 / 0
Opførelses år: 0

BYG JERES DRØMME FRITIDSHUS PÅ STOR DEJLIG GRUND I GÅAFSTAND TIL NORDSJÆLLANDS HYGGELIGSTE BADESTRAND, AUTENTISK HAVNEMILJØ OG DET HYGGELIGE KIKHAVN
 
På en lukket vej i et skønt sommerhusområde, hvor den eneste forstyrrelse er naboens græsslåmaskine og fuglenes livlige fløjt fra morgen til aften, ligger denne skønne grund hvor i nu har muligheden for at opfører jeres drømme fritidshus. Den 1289 m2 store grund ligger godt og ugeneret for enden af den lille grusvej, niveauforskydning ligger op til et spændende byggeprojekt hvor jeres ideer og visioner kan forenes med den skønne natur og beliggenhed.
 
Grunden grænser op til det autentiske fiskerleje Kikhavn, hvor gårddyr dekorerer de mange marker, og stråtækte gårde med originalt bindingsværk leverer et fuldkomment udtryk. Denne gemte perle af en lille fiskerby har både strand, finurlige stensætninger og en fantastisk langstrakt skrænt, der fører hele vejen til Hundested, området omkring Knud Rasmussens hus og Skansen. Herfra har du sublim panoramaudsigt over Kattegat, hvor du kan opleve kongeskib, fragtskibe og fiskekuttere i skøn forening. Går du længere ned ad skrænten, kommer du til Hundested havn og by, der rummer både skønne fiskerestauranter, moderne gallerier samt dagligvarebutikker. Her har du alt, hvad du skal bruge for at gøre dine ferier og weekender uforglemmelige og sanselige. Hundested havn er flere gange blevet kåret som årets havn, og det undrer ikke nogen med det leben og charme, du møder her i sommermånederne.
 
Så hvis I leder efter autentisk sommerhusstemning i et idyllisk og fredeligt kvarter, er denne grund måske svaret på jeres drømme. Kom ud og oplev den fine stemning, som grund og område så fint leverer.
 

Bestil fremvisning eller vurdering