Grævlingevej 1 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-251
Adresse: Grævlingevej 1 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.195.000 kr.
Udbetaling: 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 4.940 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 4.332 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.735 kr.
Boligareal: 37
Kælderareal: 0
Grundareal: 1794
Carport / Garage: 0/ 23 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Opførelses år: 1974

HYGGELIGT SOMMERHUS PÅ VELPROPORTIONERET GRUND I ROLIGT OMRÅDE
På en lukket vej i et skønt sommerhusområde finder du dette charmerende træhus. Huset er holdt i original stil, og her får du hygge og ægte sommerhusstemning for alle pengene.
 
Den store grund har en ugeneret placering og er omkranset af smukke birketræer samt buske, der vokser hele vejen rundt om grunden og sikrer en fredelig oase. Adskillige steder i haven er der solrige lækroge, og grundet havens størrelse og placering kan du nyde solen både morgen, middag og aften. En stor fliseterrasse, der strækker sig til tre sider af huset, giver også rig mulighed for at nyde sommerhuskaffen i ro, mag og sol mange af døgnets vågne timer. Terrassen er omkranset af en fin hæk hele vejen rundt, men den er ikke højere, end at du stadig kan begejstres af de græssende rådyr og kvidrende fugle, der kommer på besøg i haven. Hvis du har lyst til en have, der er nem at passe, er du kommet til den rigtige matrikel, og hvis du ønsker højbede og blomstrende æbletræer, er her masser af potentiale og uudnyttede græsarealer til den slags også.
 
Fritidsboligen er bibeholdt i original stil med synlige bjælker, samt trævægge og trælofter – alt hvad man forbinder med sommerhushygge.
Du træder direkte ind i det lille, funktionelle køkken med køleskab og ovn, og i forlængelse heraf er en lille spiseplads med skønt kig til haven
Fra køkkenet kommer du ind i husets største rum, dagligstuen, hvor en brændeovn fyrer ekstra op for hyggen og stemningen. Fra det store vinduesparti i stuen har man et skønt lysindfald samt en dejlig udsigt over den sydlige del af haven.
 
På den anden side af køkkenet træder du ind i en lille fordeler gang, der fører til to værelser. Her er plads til en enkeltseng eller køjeseng i hvert værelse, og med lidt god vilje og snilde kan du få plads til en mindre dobbeltseng i det største af de to værelser. Mellem værelserne befinder sig et toilet og et funktionelt bad.
Grunden rummer ud over sommerhuset et anneks med 2 enkeltsenge og lidt skabsplads, et skur med carport samt et overdækket brændeskur.
 
Sommerhuset grænser op til det autentiske fiskerleje Kikhavn, hvor gårddyr dekorerer de mange marker, og stråtækte gårde med originalt bindingsværk leverer et fuldkomment udtryk. Denne gemte perle af en lille fiskerby har både strand, finurlige stensætninger og en fantastisk langstrakt skrænt, der fører hele vejen til Hundested, området omkring Knud Rasmussens hus og Skansen. Herfra har du sublim panoramaudsigt over Kattegat, hvor du kan opleve kongeskib, fragtskibe og fiskekuttere i skøn forening. Går du længere ned ad skrænten, kommer du til Hundested havn og by, der rummer både skønne fiskerestauranter, moderne gallerier samt dagligvarebutikker. Her har du alt, hvad du skal bruge for at gøre dine ferier og weekender uforglemmelige og sanselige. Hundested havn er flere gange blevet kåret som årets havn, og det undrer ikke nogen med det leben og charme, du møder her i sommermånederne. Efterår, vinter og forår er også vidunderlig her, om end byens aktivitetsniveau naturligvis er lavere i disse måneder. 
 
Så hvis du leder efter autentisk sommerhusstemning i et idyllisk og fredeligt kvarter, er dette fritidshus måske svaret på dine drømme. Kom ud og oplev den fine stemning, som hus, grund og område leverer, og bliv hensat til de dage, hvor tiden nærmest gik i stå.
 
 
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig