Gøgevænget 3 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-212
Adresse: Gøgevænget 3 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.995.000 kr.
Udbetaling: 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.973 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 7.072 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.943 kr.
Boligareal: 173
Kælderareal: 0
Grundareal: 701
Carport / Garage: 18/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 2
Energimærke: C
Opførelses år: 1969

173 m2 familievilla lige ved skolen

STOR OG INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA TÆT PÅ NATUREN OG ALT TIL BØRNENE
 
Leder du efter en velholdt villa i ét plan tæt på skole, daginstitution, by, skov og strand, så har vi en skøn bolig til dig her.
 
På en lille, hyggelig villavej finder du dette 173 kvadratmeter store og charmerende parcelhus med alt, hvad hjertet begærer. Fra den flisebelagte indgang med store ribsbede træder du ind i et hus med en særlig varm atmosfære. Entréen fører på venstre hånd til tre gode værelser, som snildt kan anvendes som børneværelser og et soveværelse. Overfor det ene værelse ligger et aldeles fantastisk og lyst badeværelse med indbygget sauna og gulvvarme til de kolde morgener. Med morgenkaffen og en tur i saunaen efterfulgt af et hurtigt, iskoldt bad kan du her få dig mange gode stunder i nærværets tegn.
Fra entréen, som også giver adgang til et lille toilet, kommer du til en smuk og rummelig vinkelstue, hvor der både er plads til at indtage måltider samt slænge dig i sofaen efterfølgende. Og når du skal ud med de tomme tallerkener, behøver du ikke bevæge dig langt, for det funktionelle og lyse spisekøkken med god skabsplads ligger lige ud for stuens ene ende. For enden af køkkenet er det store bryggers placeret, og her er der både plads til vådt overtøj og vintersko i rigelige mængder.
Den vinklede stue med masser af kvadratmeter til både fest og forskellige aktiviteter i hverdagen munder ud i en dejlig udestue med et unikt lysindfald fra den vestvendte del af haven. Her kan du forlænge aftenen og hele sommeren, nyde varmen og slå din familie i Yatzy. Når du trænger til frisk luft oven på sejren, åbner du blot den fine dør ud til aftensolen i haven og nyder lyset i en af de utallige hyggelige lækroge, der findes rundt omkring i haven.
I hele huset er der smukke, brede fyrreplanker, hvilket gør huset endnu mere lyst og venligt at være i. Det skaber sammen med de gråtfilsede vægge, der optræder flere steder i huset, en skøn helhed og sammenhæng i boligen.
 
Huset er godt skærmet af fra de omkringliggende matrikler, hvilket giver en idyllisk ro i hele haven. Haven strækker sig rundt om hele huset, og de mange lækroge og små bede leverer en særlig charme og liv til haven. Den store vestvendte terrasse er perfekt, når dagens indtryk skal lagre sig, og hvis du har hang til grønne planter og træer, har du rig mulighed for at dyrke de mange vinranker, bærbuske, krydderurter og æbletræer, som præger en stor del af haven. På den 700 kvadratmeter store grund er der i øvrigt tre rummelige skure samt et stort værksted, hvor du kan udleve alle dine handydrømme.
 
Når dine grønne fingre trænger til en pause, kan du slænge dig i havestolen på terrassen, lytte til områdets rige fugleliv og nyde stilheden. Hvis du får lyst til naturoplevelser, kan du blot bevæge dig et par hundrede meter væk fra boligen, hvor du så havner i den smukke Ullerup skov. Du kan også tage din familie med ud på en oplevelsesrig og smuk rute ved Knud Rasmussens hus og gå ad den lille sti langs vandet, som fører dig til det hyggelige og helt unikke fiskerleje i Kikhavn. På få minutter kan I fra huset også nå Skansen og den populære og hyggelige sandstrand 'Trekanten', hvor en dukkert helt sikkert vil gøre jer godt. Det helt særlige havnemiljø med caféer, gode spisesteder, gallerier og indkøbsmuligheder er også lige rundt om hjørnet. Kulturelt byder Hundested på det lokale mikrobryggeri 'Bryghuset', Glassmedjen samt det internationalt kendte 'Egeværket'. Hundested Havn er inde i en rivende udvikling, hvor nye restauranter og butikker med lokalt håndværk dukker op, og havnen er flere gange de seneste år blevet kåret som årets havn. Lystbåde, krydstogtskibe og turister danner rammen om denne perle af en havneby, hvor stemningen er lokal og hyggelig.
 
Hvis du er til en rolig og alligevel central beliggenhed med kort afstand til både naturoplevelser og hverdagens institutioner, så aflæg denne store etplansvilla et visit.
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig