Godthåbsvej 9 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-224
Adresse: Godthåbsvej 9 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.395.000 kr.
Udbetaling: 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 6.781 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 5.604 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 757 kr.
Boligareal: 0
Kælderareal: 0
Grundareal: 606
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 0 / 0
Opførelses år: 0

DRØMMER I OM AT BYGGE JERES EGEN BOLIG MED BETAGENDE HAVUDSIGT OG CENTRAL BELIGGENHED I HUNDESTED?
 
Så slå et smut forbi Godhåbsvej 9, her har I en sjælden mulighed for at kunne opføre Jeres drømmehus på en skøn og unik helårsgrund, med den smukkeste havudsigt udover Kattegat og med yderst central beliggenhed. Grunden ligger relativet højt placeret i terrænet, som giver denne unikke udsigt og med sine 606 m2 indbyder den til et spændende byggeprojekt med masser af muligheder samt specielle finesser. På en del af grundens nordlige ende er der krav til max byggehøjde på  2,9 meter, men lad jer ikke skræmme af dette, grunden ligger stadig op til et hav af muligheder samt fede detaljer. Der foreligger et yderst spændende byggeprojekt på grunden, som er tegnet af en Østrigsk Arkitekt, dette projekt kan erhverves efter ønske og kan bruges som projekt eller som spændende inspiration.
 
Denne beliggenhed og udsigt fås ikke meget bedre i Hundested, området omkring grunden byder blandt andet på en af Nordsjællands bedste badestrande Trekanten, naturskønt område omkring Knuds Rasmussens hus, samt det unikke og hyggelige havnemiljø med restauranter, gallerier, butikker og ikke mindst, det lokale mikrobryggeri Bryghuset, glassmedjen samt Egeværket og fra denne skønne grund er man tæt på det hele.
 
Den yderst centrale beliggenhed gør også at by og indkøbsmuligheder ikke er længere væk bare 400 meter – ønsker man at slentre en tur i de naturskønne områder, så er der et hav af vandremuligheder, som stort set starter lige uden for Jeres hoveddør.
 
Så denne helt enestående og unikke helårsgrund, med havudsigt beliggende i hjertet af Hundested, summer af spændene muligheder for opførsel af lige netop jeres drømmehus. Placeringen og området vil uden tvivl bringe mange dejlige minder og stunder med sig. Så gør jer selv den tjeneste at slå vejen forbi Godthåbsvej 9 og oplev den skønne beliggenhed – kontakt os på 4796 1100 for nærmere info eller evt. for fremsendelse af det spændende byggeprojekt der foreligger.
 

Bestil fremvisning eller vurdering