Gl. Kikhavnvej 20Hundested 3390

Sagsnr. 3390-85
Adresse: Gl. Kikhavnvej 20, , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.850.000 kr.
Udbetaling: 145.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 12.834 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 10.778 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 3.652 kr.
Boligareal: 149
Kælderareal: 105
Grundareal: 828
Carport / Garage: 50 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 2
Energimærke: C
Opførelses år: 1991

NY SAG

254 M2 UNDER TAG CARPORT OG UDHUS
SUPER LÆKKER OG RUMMELIG FAMILIEVILLA I DET HELT RIGTIGE KVARTER

Det ser måske ikke lige sådan ud ved første øjekast, men der er tale om en meget rummelig og helt ideelle familievilla med plads til den store børnefamilie, beliggende i et godt og roligt kvarter hvor børnene trygt kan rende til vennerne i området og kun få minutter fra Lerbjergskolen/Hundested skole. Her får du hele pakken og den rigtige beliggenhed.

Du ser helt rigtig, der er tale om en virkelig velholdt og dejlig ejendom, og det mærkes fra det øjeblik man træder ind på denne matrikel. Om det er ude eller inde, står ejendom og have super flot og velplejet. Uden tvivl et hus sælger, som i sin tid selv har stået for indretning m.m., og derved eneste ejer af huset siden opførelsen, har passet og plejet og elsket at bo i, men hvor tiden nu er kommet til at et nyt hold ejere skal have samme store glæde. Villaen ligger kun få minutters gang fra byens bedste badestrand med livredertjeneste i sommerhalvåret, det naturskønne område omkring Knud Rasmussens hus, det unikke og hyggelige havnemiljø med cafeer, gallerier, Glassmedjen, Egeværket og ikke mindst, det lokale mikro-bryggeri ”Bryghuset”.

Ejendommen med den super dejlige underetage indeholder: Entre med trappe til kælderplan, gæstetoilet, lille fordelingsgang, dejligt badeværelse med stor bruseniche samt 3 store værelser på over 10 m2 hver, og alle med god skabsplads. Dejligt bryggers med direkte udgang til carporten, stort lækkert køkken/alrum samt dejlig stue med skydedørsparti ud til den delvist overdækkede terrasse. Kælderplan indeholder: Stort vaske og tørrerum hvorfra man har adgang til de tekniske installationer, stort disponibelt rum/stue, værelse samt lækkert badeværelse med brus og spabad. Underetagen/kælder kan uden videre rumme en god selvstændig lejlighed, teenage-/børneafdeling og mange andre pladskrævende aktiviteter.

Som en flot integreret vinkel på ejendommen forefindes endvidere stor carport på 33 m2 og udhus på 17 m2 samt stor flisebelagt indkørsel og parkeringsareal.

Sidst, men ikke mindst, vil Hundested igen i 2018 blive vært for krydstogtskibe, og visionerne på dette område er store i årene frem, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end det allerede er, bestemt en god og spændende tid og udvikling området går i møde.
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

19Boliger i nærheden

loader