Erantisvænget 4 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 29-09-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-226
Adresse: Erantisvænget 4 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.895.000 kr.
Udbetaling: 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.581 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.740 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.190 kr.
Boligareal: 146
Kælderareal: 0
Grundareal: 781
Carport / Garage: 16/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 2002

RUMMELIG FAMILIEVENLIG VILLA MED 2 BADEVÆRELSER OG MULIGHED FOR 4 VÆRELSER – TÆT PÅ LYNÆS HAVN OG DEN NYE PRIVATSKOLE
 
På den hyggelige og lukkede vej Erantisvænget, finder vi denne imødekommende etplansvilla, som byder på nogle rigtig gode kvm fordelt på en optimal planløsning, med masser af muligheder og perfekte rammer for at indrette lige netop Jeres nye hjem. Den flotte rødstensvilla på hele 146 m3 er opført 2002 og fremstår meget velholdt.
 
Indenfor byder huset os velkommen i det lyse bryggers hvor der er rig mulighed for opbevaring, vaskerum og med adgang til loft. Fra bryggerset føres vi videre ind i en bred gang med trægulv og et godt lysindfald fra de tilhørende rum. Herfra har man desuden adgang til 3 dejlige store værelser, det ene med klikgulv og stor skabsvæg, som i dag bliver brugt til husets soveværelse. De 2 andre værelser er indrettet med lyse trægulve, som ville gøre sig godt ud til evt. børne-, teenageværelser eller kontor. Fra gangen finder vi også det ene at husets 2 badeværelser indrettet med lyse klinker, en dejlig bruseniche og flot lyst badeværelsesmøbel.
 
I den anden ende ad gangen møder vi en åbning til husets hjerte, det stemningsfyldte køkken/alrum, hvor køkken og spisestue forenes i et, med det dejlige lysindfald fra den store terrasse dør, her kan man få mange dejlige timer til at gå rundt om det store spisebord. Vinkelkøkkenet er holdt i lyse indbydende materialer med tilhørende halvmur med "kogeø/kogeplads" samt trægulve. Fra køkkenet er der ligeledes udgang/adgang til bryggerset.
 
Fra Køkken/alrum føres vi videre ind i den store og rummelige stue, med lyse trægulve, vægge og lofter, opdelingen af stuen gør den nem og indbydende at indrette, lige efter jeres ønsker og behov. Herfra har man også adgang til husets imødekommende entre, som er indrettet med lyse klinker og et godt indgangsparti til at byde jeres gæster velkommen. Husets andet badeværelser ligger med indgang fra entreen og er holdt i samme lyse klinker som husets første badeværelse, en smule mindre men stadig rummeligt med toilet, flot lyst badeværelsesmøbel, håndvask og bruseniche.
 
Det er også i stuen hvor vi finder muligheden for etableringen af husets 4. værelse, i øverste opsætte blot en væg ved den lille vinkel, så opnår men et dejligt selvstændigt værelse, med enten udgang til stue eller entreen. Ligeledes skal det nævnes, at et gulv til loft vindue i stuen er blændet af, med en gipsvæg, denne kan uden det store arbejde fjernes og på den måde tilføre stuen endnu stører lysindfald.
 
Udenfor er der etableret en skøn hævet træterrasse hvorfra der er udgang til fra det dejlige køkken/alrum. På den forreste del af træterrassen er der etableret en skøn udestue, som gør det muligt at nyde solens varme og fornemmelsen af at være ude i de lidt koldere måneder. På den anden del af træterrassen er der mulighed for at slænge sig i solvognene, nyde en god middag ved havebordet eller sætte sig på trappen en morgenstund, med en god kop kaffe, nyde roen og den idylliske fuglefløjt. Når bladende begynder at falde af træerne om efteråret, så er det muligt at spotte en helt speciel og eftertragtet udsigt – men hvilken vil vi ikke røbe her.
 
Udeområdet byder ligeledes på en dejlig have med græsplæne, smukke og overskuelige bede og flere unikke små terrasser rundt om huset, så lige meget vindretning, så er det muligt at finde læ og hygge i de små kroge. Der er ligeledes rig mulighed for opbevaring af haveredskaber, græsslåmaskinen, cykler mv. i grundes mange skurer og bilen kan holde godt parkeret carporten.
 
Villaen er billigende midt i det naturskønne område i St. Karlsminde/Lynæs med kort afstand til vandet, dejlige børnevenlige badestrande hvorfra man kan tage en dukkert og samtidig nyde den unikke udsigt over Issefjorden. Fra stranden kan man gå til Lynæs havn og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over den flotte autentiske lystbådehavn eller på Lynæs Fisk og Steakhouse med den skønne udsigt til stranden. I den hyggelige lystbådehavn er der ligeledes mulighed for at købe friskfanget fjordrejer direkte fra båden eller frisk fanget fisk fra Lynæs fisk, som kan nydes hjemme på den skønne terrasse eller medbringes i en picnickurv til vandet.
 
Lynæs havn og strand byder ligeledes på alt hvad hjertet begær af vandsport, badning og saunagus. Hos Lynæs Surfcenter tilbyder man kursus og udlejning af udstyr til kajak, kitesurfing, paddle board og meget mere, endda også en veltilberedt burgermenu når sulten melder sig efter en begivenhedsrig tur på vandet. Er man derimod til en stille og rolig dukkert i den dejlige fjord, så har Lynæs sin egen Badeklub, Lynæs Havbad som er en privat og social forening for helårsbadere med tilhørende badehus og sauna.
 
På Erantisvænget 4 får i en dejlig rummelig og familievenlig villa, på lukket villavej, med de efterspurgte 2 badeværelser, samt mulighed for et 4. værelse. Så er ønsket mere plads, rummelighed og muligheder, god beliggenhed, kort afstand til den privatskole, indkøbsmuligheder, vand mv., så kontakt os endelig for en fremvisning på 4796 1100 og lad os viser jer de skønne rammer denne villa besidder.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig