Engblommevej 26 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 22-09-2019 12:00 - 16:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-7
Adresse: Engblommevej 26 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.250.000 kr.
Udbetaling: 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 8.862 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 7.877 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 4.337 kr.
Boligareal: 188
Kælderareal: 0
Grundareal: 1608
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: D
Opførelses år: 1977

NY SAG

SJÆLDENT UDBUDT, VIDUNDERLIG BELIGGENDE OG IDYLLERISK STRÅTÆKT VILLA PÅ STOR GRUND

Med fornøjelse præsenterer vi her, moderne "Morten Koch" idyl på Engblommevej 26. En virkelig velholdt og charmerende stråtækt villa med super flot tilstandsrapport og el eftersyn. Det charmerende stråtækte hus er beliggende på stille vej i skønne Lynæs, med udsigt til vidtrækkende engstykker, her er ro og ren natur, som trives i harmoni med naturens dyr. Når man bor her, kan man på nærmeste hold, opleve storslåede natur panoramaer, og følge med i årstidernes gang, med malerisk udsigt til den smukke danske natur. Her nydes solens dans og himlens skyformationer til fulde.

 

Når vi træder ind i den store lyse gang med masser af plads, opleves straks husets dejlige stemning. Husets entre byder på praktisk badeværelse med brus samt opgang til ejendommens 1. sal via lys åben trappe.

 

1.sal byder straks ind med flotte lyse trægulve. Et stort badeværelse med toilet og håndvask, og masser af plads til at etablere bruser, badekar eller blot lave ekstra skabsplads. På 1. sal forefindes også en lille køkkenafdeling med mulighed for spiseplads til 2. Endvidere dejligt stort vestvendt værelse, som uden videre kan opdeles til 2 dejlige værelser. Østvendt master bedroom, et ganske vidunderligt værelse med masser af indretningsmuligheder, hvor man kan vågne til den mest vidunderlige udsigt fra sengen. Master bedroom har også direkte udgang til skøn overdækket balkon, hvor morgen kaffen kan nydes sammen med sol opgangen og den storslåede natur. Herfra er der den mest fabelagtige panorama udsigt over et fredfyldt naturområde, ren balsam for sjælen.

 

I stueplan kommer vi direkte videre fra den store entrè, og bydes velkommen af en stemningsfuld og hyggelig vinkelstue med knitrende brændeovn. Stuen har gulv af smukt egeparket og har uendeligt mange indretningsmuligheder, man kan ganske let opdele stuen og på den måde få et ekstra værelse, samtidigt med, at der stadigt er plads til både spisestue og sofagruppe. Fra stuen er der direkte udgang til stor østvendt, delvist overdækket terrasse. Både fra stue og terrasse beriges man af den ganske ubeskrivelige udsigt over de smukke åbne engstykker, mark og skov. Fra stuen er der udgang til virkelig rummeligt lyst køkken med dejlig spiseplads, hvorfra man har et varmt lysindfald fra de hyggelige dannebrogsvinduer, samt udgang til den store syd/øst vendte del af fliseterrassen, perfekt til når maden skal nydes ude en dejlig sommeraften. Fra køkkenet er der udgang til dejligt bryggers med plads til sko/overtøj samt vaske og tørre plads. Sidst og også mindst kommer vi til bagindgangen, et lille charmerende lukket vindfang, med sit eget lille stråtag, dejligt til opbevaring, afsætning mm.

 

Her er tale om en yderst sund og velholdt perle, med nyere stråtag af bæredygtige danske rør, en ejendom hvor ro, plads og rummelighed forenes i et.

 

Huset ligger ugenert på den 1608 m2 store grund, og er skærmet for vej og naboer. Rundt om huset er der anlagt flot flisebelægning med flere skønne terrasser og hyggekroge hvorfra man kan nyde solen lige fra morgen til aften. Uanset vejr, vind, sol eller ej, så vil man altid kunne finde den helt perfekte plet og nyde et stille øjeblik. Grunden er indbydende og naturskøn med flere inspirerende opdelinger, store romantiske træer, den vilde have, den dresserede have. En pètanqebane omkranset af skønne roser, mulighed for urtehave i alle størrelser og plads til opbevaring af campingvogn, båd eller lignende - med en grundstørrelse på hele 1608 m2 er mulighederne mange og begrænsningerne få.

 

På grunden ligger ligeledes et anneks på ekstra 40 m2 bolig. Bygningen har dog set bedre dage, men med placering tæt til de smukke åbne engstykker og mulighed for et ekstra lille hus til gæster, teenagebørn, atelier eller evt. hjemmekontor, er det uden tvivl en bygning, man som køber af denne perle vil istandsætte.

 

Det stråtækte idyl er billigende midt i det naturskønne område i St. Karlsminde/Lynæs med under 10 min til vandet, dejlige børnevenlige badestrande hvorfra man kan tage en dukkert og samtidig nyde den unikke udsigt over Issefjorden. Slentrer en tur til Lynæs Havn ad St. Karlsmindevej og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over den flotte autentiske lystbådehavn eller på Lynæs Fisk og Steakhouse hvor du fra terrassen kan følge med wind- og kitesurfing. På den hyggelige lystbådehavn er der ligeledes mulighed for at købe friskfanget fjordrejer direkte fra båden eller frisk fanget fisk fra Lynæs fisk, som kan nydes hjemme på terrassen med den storslåede udsigt eller medbringes i en picnickurv til vandet. Lynæs havn og strand byder ligeledes på alt hvad hjertet begær af vandsport, badning og saunagus. Hos Lynæs Surfcenter tilbyder man kursus og udlejning af udstyr til kajak, kitesurfing, paddleboard og meget mere, endda også en veltilberedt burgermenu når sulten melder sig efter en begivenhedsrig tur på vandet. Er man derimod til en stille og rolig dukkert i den dejlige fjord, har Lynæs sin egen Badeklub, Lynæs Havbad, en privat og social forening for helårsbadere med tilhørende badehus og sauna.

 

Så drømmer i om en tilværelse i ro og harmoni i et charmerende stråtækt hus, beliggende i de skønneste naturomgivelser, med kort afstand til vand, æstetiske Lynæs, og kun 4 km fra Hundested havn og by, så har i nu en enestående mulighed for at få drømmen opfyldt – kontakt os nu for en personlig fremvisning – vi glæder os til at fremvise for Jer.

 
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig