Engblommevej 24B Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-207
Adresse: Engblommevej 24B , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.295.000 kr.
Udbetaling: 65.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 5.226 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 4.644 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.891 kr.
Boligareal: 90
Kælderareal: 0
Grundareal: 834
Carport / Garage: 28/ 20 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 2
Energimærke: F
Opførelses år: 1967

Charmerende hus i flot natur

SUPER CHARMERENDE HUS BELIGGENDE I FLOT NATUR
 
Et charmerende træhus gør sig bare altid godt, og tillægger du en hyggelig planløsning, god stand, dejlig grund og have med en masse hyggekroge/terrasser og ikke mindst god beliggenhed stort set grænsende op til åbne marker samt tæt på Isefjorden og Lynæs Lystbådehavn, har man en ejendom der vil falde i manges smag.
 
Den lille hyggelige bolig har følgende indretning: Entré, super flot nyere badeværelse, dejligt stort soveværelse samt lille bryggers. Stort lyst køkken/alrum med halvmur ind til den hyggelige opholdsstue med brændeovn, hvorfra man også har udgang til terrasse. Fra Stuen er der et par små trin ned til et rigtig dejligt soveværelse med stort vinduesparti hvorfra udsigten til haven kan nydes. Ejendommen opvarmes med elpaneler og brændeovn, men ved installation af varmepumpe vil den og brændeovnen være tilstrækkelig til opvarmning af hele boligen og dermed en billig opvarmning året rundt.
 
Den selvstændige grund, der ligger i forlængelse af huset og ud mod markerne ejer sælger af nærværende hus og der er ingen planer om hverken at bebygge eller sælge denne i nær fremtid. Hvis det er interessant for den kommende køber af huset, kan grunden bruges som egen have indtil grunden evt. skulle skifte ejer, derved får man fuld valuta og frit udsyn udover smukke åbne marker.
 
Det charmerende hus er beliggende midt i naturskønt område i St. Karlsminde med kort afstand til Fjorden, børnevenlig badestrand, åbne marker samt naturområdet i og omkring Grønnesse Skov. Her er man selvsagt tæt på alle de naturoplevelser man kan forestille sig. Hvem vil ikke se solnedgangen over Isefjorden, tage en tur med den lille færge der sejler mellem Sølager og Kulhuse eller gå langs stranden helt til Lynæs havn og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over den flotte lystbådehavn eller på Lynæs Fisk og Steakhouse med sandstrand og de perfekte forhold for Kite- og Windsurfing lige for døren.
 
Oplevelser til alle i alle aldre.
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering