Egernvej 5Hundested 3390

Sagsnr. 3390-118
Adresse: Egernvej 5, , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.395.000 kr.
Udbetaling: 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 6.516 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 5.428 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 2.050 kr.
Boligareal: 58
Kælderareal: 0
Grundareal: 1657
Carport / Garage: 0 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Opførelses år: 1966

NY SAG

SUPER CHARMERENDE STRÅTÆKT FRITIDSHUS

Der er ikke noget mere charmerende end et sortmalet sommerhus med hvide vinduer, og kan man så tillægge stråtag samt en beliggenhed der kombinerer fred, ro og idyl i Kikhavn, dejlig sand- og badestrand ved ”Trekanten” samt sommerlivet med levende musik på kajen ved Hundested Havn, har man med garanti en ejendom, der vil vække stor interesse… Dette er lige hvad vi hermed kan tilbyde, en skøn stråtækt perle hvor hus, grund og område er som skabt for hinanden. Flot varieret natur på og omkring grunden gør denne ejendom til en lille ugenert oase. Området er karakteriseret ved lukket vejsystem, dejlig natur og kort afstand på til Hundested by og Havn der som alle ved, blomstrer mere og mere år for år.

Boligarealet i hovedhuset er utroligt godt indrettet og med det tilhørende anneks, er der slet er ingen problemer når der kommer overnattende gæster. Indretning: Overdækket indgangsparti, dejlig lys spise- og opholdsstue med brændeovn, loft til kip og udgang til dejlig ugenert terrasse, flot lyst åbent køkken, badeværelse samt 2 gode værelser. Fra køkkenet er der udgang til hyggelig havestue, som skaber en dejlig varm og solrig hyggekrog til de lidt koldere måneder samt flot overdækket forbindelse mellem hovedhuset og det store udhus. Havestuen er desuden opført med glasparti og skydedøre i begge sider. En rigtig hyggelig ejendom med god indretning.

Kikhavn er et utroligt eftertragtet sommerhusområde, og det forstå man når man først har oplevet stedet. Det hyggelige gamle fiskerleje byder på badestrand, gårdbutik og en helt unik atmosfære, hvor fred, ro og idyl er i højsædet. Dette fritidshus er beliggende i Kikhavn og blot 2 km fra Hundesteds handelsgade og den blomstrende havn med det hyggelige bryghus, de mange atalier, Glassmedjen og Egeværk, der virkelig trækker mange mennesker til sommer som vinter.
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

15Boliger i nærheden

loader