Dundasvej 9 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-192
Adresse: Dundasvej 9 , 3390 Hundested
Kontantpris: 795.000 kr.
Udbetaling: 40.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 3.930 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 3.209 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.008 kr.
Boligareal: 0
Kælderareal: 0
Grundareal: 730
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 0 / 0
Opførelses år: 0

SUPER DEJLIG HELÅRSGRUND MED MEGET CENTRAL BELIGGENHED I DEN NORDLIGE DEL AF HUNDESTED – EN AF DE SIDSTE DER ER TILBAGE
 
Kigger I efter den perfekte helårsgrund at opføre drømmehuset på, så er den perfekte grund lige her. Beliggenheden i det nordlige Hundested er super attraktivt, og en helårsgrund i netop dette område er selvsagt meget sjældent. Om du er ung eller gammel, vil bygge stort i 1½ plan eller småt i et plan, så kan alle ønsker opfyldes her, og tilmed med en super attraktiv og central beliggenhed til alt hvad Hundested er kendt for.
 
Dejlig plan og let overskuelig grund på 730 kvm, hvor der kan bygges bolig op til 30% af grundens størrelse, ydermere kan der bygges i 1½ plan. Grunden ligger få minutters gang fra den lokale skole, byens bedste badestrand med livreddertjeneste i sommerhalvåret, det naturskønne område omkring Fyret, Skansen, Knud Rasmussens Hus og Kikhavn, det unikke, hyggeligt havnemiljø med cafeer, gallerier, Glassmedjen, Egeværket og ikke mindst, det lokale mikrobryggeri "Bryghuset".
 
Der er allerede betalt tilslutningsbidrag til kloak, så de godt 60.000,- er allerede sparet i forhold til mange andre grunde. Der skal således kun påregnes tilslutningsomkostninger til el og vand. Der er hverken gas eller fjernvarme i området, man ken derfor selv bestemme om det skal være jordvarme, luft til vand eller anden billig opvarmning.
 
Noget for jer, så kør endelig forbi og gå en tur på grunden og evt. en dejlig lang gåtur i det fantastiske område.
 
Og husk Hundested fortsætter som vært for krydstogtskibe, og visionerne på dette område er store i årene frem, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end det allerede er, bestemt en god og spændende tid og udvikling området går i møde.
 

Bestil fremvisning eller vurdering