Duevej 4 Hundested 3390

27-01-2019 13:00 - 13:20

Sagsnr. 3390-163
Adresse: Duevej 4 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.995.000 kr.
Udbetaling: 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 13.039 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 11.194 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.602 kr.
Boligareal: 200
Kælderareal: 0
Grundareal: 800
Carport / Garage: 34/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 1974

Dejlig udsigt i fuglekvarteret

SUPER LÆKKER UDSIGTS-/FAMILIEVILLA MED EFTERTRAGTET BELIGGENHED I FUGLEKVARTERET
 
I 2016 gik denne villa fra at være en helt almindelig 1½ plans villa fra 1974, til indvendigt at være en super flot og moderne villa, med ny lækker indretning i en stil og et materialevalg der overgår langt de fleste nye huse der bygges i dag. Ser man udelukkende på det udvendige, ligner huset stort set sig selv fra 1974, dog med nye døre og vinduer og en del fornyelse i samme stil, men så snart man træder indendørs hvor det flotte sildebens parket straks springer i øjnene, er det indlysende hvor stort og perfekt et arbejde der er lagt i dette hus. Den øvrige del af den flotte forvandling må I komme og opleve eller se på de lækre billeder af ejendommen. Med denne villa får I et hjem, hvor stueplan med køkken og stue i et, er familiens leve rum, og hvor der er rigelig plads til leg og familiehygge ude som inde.
 
Huset der er opført i 1½ plan indeholder følgende: Hall med flot vindeltrappe til 1. sal, lille fordelingsgang, stort dejligt bryggers på ca. 20 m2 med udgang til haven, soveværelse samt badeværelse. Super lækkert køkken/alrum og stue i et, med stort glasparti hvorfra der er udgang til terrasse og have, et fantastisk rum med lækkert lysindfald som alle med garanti vil falde for. 1. sal indeholder: stort repos med mange anvendelsesmuligheder, 3 store værelser samt pænt lyst badeværelse med bruseniche. Skillevægge mellem de 2 værelser samt mod repos har sælger sat op, og kan uden videre tages ned, så der igen kan indrettes en stor lækker stue på 1. sal, hvorfra den fantastiske udsigt kan nydes.
 
Endvidere forefindes carport med tilhørende udhus.
 
En dejlig rummelig familievilla med super udsigt til vandet, min. gang til daginstitution med vuggestue og børnehave, det lokale idrætsanlæg og skole samt samme afstand til byens bedste badestrand med livreddertjeneste i sommerhalvåret, det naturskønne område omkring Knud Rasmussens Hus, det unikke og hyggelige havnemiljø med cafeer, gallerier, Glassmedjen, Egeværket og ikke mindst, det lokale mikrobryggeri "Bryghuset".
 

Og husk Hundested igen i år er vært for krydstogtskibe, og visionerne på dette område er store i årene frem, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end det allerede er, bestemt en god og spændende tid og udvikling området går i møde.

 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig