Dalenborgvej 12Helsinge 3200

Sagsnr. 2709
Adresse: Dalenborgvej 12, , 3200 Helsinge
Kontantpris: 3.595.000 kr.
Udbetaling: 180.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 16.483 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 13.858 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 2.654 kr.
Boligareal: 197
Kælderareal: 0
Grundareal: 1748
Carport / Garage: 45 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 0
Opførelses år: 2008

Nymalet inde og ude

Når beliggenhed og bolig går op i en højere enhed
Med en super beliggenhed kræves der også et kvalitetshus, for at helheden går op i en højere enhed, og det er lige præcis den fornemmelse, jeg som ejendomsmægler får, når jeg er her på Dalenborgvej 12, Annisse, 3200 Helsinge. Huset er total om- og tilbygget i 2008 og opfylder alle nutidens krav til indeklimaet i en moderne helårsbolig.
Huset har et boligareal på 197 m2, som er indrettet: Entré og bryggers med flotte sorte klinker, helt nyt lækkert og stilfuldt badeværelse, kæmpe stue som har plads til flere sofaarrangementer. Stort lækkert Invita køkken bl.a. med Smeg gasblus og Quooker, som ligger i åben forbindelse med stuen. Værelsesafdeling med 4 værelser og badeværelse. Stue, køkken og værelsesafdelingen er med fyrretræsgulve.
Hjerterummet i huset, er uden tvivl køkkenet ved spisebordet, hvorfra man har overblikket over hele stuen og køkkenet, samtidig med at man kan se flammerne fra brændeovnsindsatsen. Dette skønne rum har et helt fantastisk lysindfald da solens stråler finder vej fra morgen til aften gennem husets mange ovenlysvinduer, vindues- og dørpartier.
Huset opvarmes med olie, og der er gulvvarme i hele huset med undtagelse i det gamle badeværelse.
Der er en stor rummelig garage/værksted på 36 m2 med isoleret og støbt gulv.
Grunden: En skøn og ugenert have på hele 1.748 m2, som har flere små og store terrasseområder med direkte adgang fra flere døre i huset. På trods af havens størrelse, er den forholdsvis nem at passe. Her er et rigt fugle- og dyreliv.
Området: Storslået natur, i landlige omgivelser og med Arresø som nabo, hvor der fra grundejerforeningens fællesareal er adgang til badebro. Fra den store terrasse og tagterrassen kan man nyde solnedgangen og bølgeskvulp fra søen.
Sjovt nok, har denne vej status som sommerhusområde, trods at man i virkeligheden er omgivet af skøn natur i landlige omgivelser. Ifølge sælger, er der mange af husene som benyttes helårsmæssigt, hvilket dette hus også har gjort for familien igennem 10 år.
Med den nye planlov, kan man som pensionist være 100% sikker på, at man kan få lov til at bo i dette pragtfulde hus hele året rundt, blot efter at man har ejet huset i 1 år.

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig