Bogbinderivej 2 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-206
Adresse: Bogbinderivej 2 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.895.000 kr.
Udbetaling: 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.820 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.803 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.591 kr.
Boligareal: 340
Kælderareal: 0
Grundareal: 2600
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 0
Opførelses år: 2006

Erhvervsbygning

REGULÆR ERHVERSBYGNING MED GOD SYNLIG BELIGGENHED
 
Kan firmaet ikke længere være på privatadressen, er lager, materialer og maskiner spredt ud på flere forskellige adresser eller er ønsket at starte nyt firma med base i Hundested, så kan vi hermed tilbyde den helt rigtige bygning med god beliggenhed.
 
Denne bygning har tidligere dannet rammer om et lokalt autoværksted, hvilket er hvad ejendommen i sin tid blev bygget til, i dag er der et veldrevet snedkeri, så bestemt en ejendom der vil passe til de fleste erhvervstyper, og beliggenheden kan næppe blive mere synlig i området.
 
Bygningen er indrettet med lille køkken, 2 toiletter, kontor samt aflåst rum med port, ovenpå det hele har man stort repos med plads til evt. reservedele eller andet. Resten af bygningen er et stort hojtloftet lokale med 2 garageporte ved indgangen og 1 garageport for enden af bygningen, på den måde er det let at komme til alt i bygningen og samtidigt få alt ud lige meget hvor i bygningen det står.
 
Har bygningen på nuværende tidspunkt ikke den rigtige indretning, eller bliver den på sigt for lille, er der også råd for det, grunden kan nemlig bebygges med 50%, så der kan uden problemer opføres tilbygning til ekstra lager eller lignende.
 
Der er tale om et pænt udbygget erhvervsområde, som huser mange forskellige typer erhverv, en god blanding som supplerer hinanden godt. Tilkørselsforhold og parkering er gode, og af afstande kan nævnes ca. 30 km til Hillerød og ca. 60 km til København. 
 
Da der er tale om en erhvervsbygning, tages der forbehold for om finansieringsforslaget i salgsopstillingen kan tilbydes.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig