Blåmejsevej 11 Hundested 3390

Sagsnr. 3390-95
Adresse: Blåmejsevej 11 , 3390 Hundested
Kontantpris: 3.650.000 kr.
Udbetaling: 185.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 15.861 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 13.619 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.721 kr.
Boligareal: 183
Kælderareal: 55
Grundareal: 838
Carport / Garage: 39/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 6 / 2
Energimærke: C
Opførelses år: 1976

Blændende udsigt over by, havn og vand

SUPER DEJLIG FAMILIEVILLA MED BLÆNDENDE UDSIGT OVER BY, HAVN OG VAND
 
Rasborg kvarteret hvor denne ejendom er beliggende, er stykket ud fra den tidligere Rasborg campingplads hvor familier, specielt fra Københavnsområdet, holdt ferie om sommeren - specielt populær da beliggenheden er med formidabel udsigt og tæt på strand, havn og by, hvilket kendetegner, og gør dette sted til absolut toppen af beliggenhed i Hundested den dag i dag. Udsigten er blændende og uden tvivl bedre end på foto, og rummer alt fra Skansen, Hundested Havn, Rørvig, ja faktisk helt fra Hesselø i Kattegat til Kyndbyværket i Isefjord. En udsigt der først rigtigt kommer til sin ret, når den med egne øjne opleves, men pas på det kan være svært at løsrive sig igen.
 
Huset er i sin tid tegnet, indrettet og opført af sælger selv, hvilket har givet huset kant og indbydende udstråling, det sammenlagt med de løbende renoveringer og forbedringer der er sket ude som inde, er det bestemt ikke til at se at huset har nogle år på bagen. Huset byder på rigtig mange flotte og lækre detaljer, flot anlagt have med flere dejlige hyggekroge og terrasser, man mærker og ser straks at der har været glæde ved at bo i dette hus, en glæde den nye ejer uden tvivl også vil få. 
 
Indretningen af de 183 m2 bolig med tilhørende 55 m2 kælder er følgende: stueetagen med entré og fordelingsgang med trappe til 1. sal og kælder, bryggers med udgang til carport, 2 store børneværelser samt badeværelse med bruseniche. Stort lækkert køkken/alrum, indrettet med hyggelig spise- og opholdsafdeling med brændeovn samt super flot åbent køkken i sorte elementer og hvid bordplade, minimalistisk og meget indbydende. 1. sal: stor dejlig lys stue med udgang til 2 store altaner, begge med blændende 180° udsigt som løber helt fra Hesselø i Kattegat til Kyndbyværket i Isefjord. Den ene altan er delvist overdækket, og mest til sommerbrug og hyggelige grillaftener, hvoraf den anden er fuldt overdækket og flot afskærmet med stort vinduesparti, således den smukke udsigt kan nydes i alt slags vejr sommer som vinter. Endvidere kontor/værelse samt stort dejligt forældresoveværelse med eget badeværelse og walk-in-closset. Kælder: vaskerum samt stort hobbyrum/teenageafdeling hvorfra der er udgang til super hyggelig terrasse.
 
Området byder blandt andet på lækker badestrand, naturskønt område omkring Knud Rasmussens Hus samt det unikke og hyggelige havnemiljø med cafeer, gallerier og ikke mindst, det lokale mikrobryggeri "Bryghuset", Glassmedjen samt Egeværket og fra denne ejendom har man udsigt til det hele. Det er også værd at nævne, at Hundested Havn igen i 2018 skal fortsætte succesen med krydstogtskibe, og visionerne på dette område er store i årene frem, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end det allerede er. Bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde. Og med denne beliggenhed vil den kommende ejer kunne følge med på tætteste hold når skibene lægger til og fra havn.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering