Bjørnebakken 4 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 29-09-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-231
Adresse: Bjørnebakken 4 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.850.000 kr.
Udbetaling: 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.391 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.571 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.887 kr.
Boligareal: 133
Kælderareal: 0
Grundareal: 753
Carport / Garage: 22/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: D
Opførelses år: 1975

NY SAG

SKØN GENNEMRENOVERET VILLA MED LUKKET HAVE, SUPER HYGGELIG UDESTUE OG STORT VÆRKSTED
 
Må vi byde velkommen på Bjørnebakken 4 – en skøn, lys og gennemrenoveret villa med masser af charme og gode m2 fordelt på en optimal planløsning. Denne indbydende villa er beliggende centralt på en 753 m2 stor grund, med en god og rummelig forhave fordelt på nyanlagt indkørsel med fliser og et større disponibel område flot belagt med mørke granitskæver. Dette område emmer af muligheder for opbevaring af campingvogn, båd, trailer mv. eller anlæggelse af en lille bålplads til nogle gode hyggestunder. Mulighederne for udnyttelsen af pladsen er mange og det helt store plus er at området er afskærmet flot af fra vejen af et flot sort plankeværk. Den lukkede baghave er en perle for sig, god overskuelig græsplæne med masser af plads til at boltre sig på, lidt træer og ikke mindst hjertet i haven, som er den store træterrasse på hele 80 m2, fordelt på 2 niveauer. Her kan solen nydes lige fra morgen til aften, så læn jer godt tilbage, smæk benene op og nyd en dejlig kop morgenkaffe på terrassen, mens den medfølgende robotplæneklipper klarer græsplænen.
 
I huset byder vi velkommen i den brede og lyse entré, der fører videre til husets fordelings gang, her finder vi husets 3 dejlige værelser, et stort, lyst og rummeligt soveværelse med tilhørende skabsvæg samt 2 værelser, ligeledes lyse og rummelige med god skabsplads samt stort lækkert badeværelse med gulvvarme. I entréen forefindes et lille disponibelt rum, som i dag bruges til opbevaring af overtøj mv. Fra entréen er der ligeledes adgang til nyt flot køkken fra 2018 med alle hårde hvidevarer. Køkkenet er opført i flotte lyse materialer, med masser af god plads og indretning, som inspirerer til hyggelige kulinariske udfoldelser i det dejlige hjem. Stort rummeligt bryggers med gulvvarme, vaskeplads, gode opbevaringsmuligheder og direkte udgang til indkørslen og lille overdækning. Det flotte køkken har åben forbindelse til den store rummelige spise- og opholdsstue, med rigelig plads til det helt store spisebord som hele familien og husets gæster kan samles om. Ligeledes en dejlig lys opholdsstue, der indbyder til mange dejlige hyggestunder. Ønsker man at skabe lidt ekstra hygge og charme med en brændeovn, så er dette også muligt, i stuen forefindes en velfungerende skorsten, som i dag er afblændet, men kan nemt genetableres hvis dette ønskes. Fra opholdsstuen er der udgang til den dejligste udestue, som prydes af det skønneste lysindfald, her fornemmes en helt speciel ro og stemning, der indbyder til hygge, og gør at man kan nyde solens stråler i de kolde måneder. Tænd op i Biopejsen, sæt dig i den gode lænestol med et tæppe, en varm kop kakao og mærk roen sænke sig og bare nyd nuet.
 
Som tidligere nævnt har denne dejlige villa gennemgået en total forvandling siden sælger købte ejendommen i 2013, i den forbindelse er huset bl.a. blevet hulmusisoleret, efterisoleret med 400mm på loftet, nye døre og vinduer i 2017, badeværelse fra 2016, køkken fra 2018, bryggers fra 2018 og lyst slidstærkt trægulv i køkken/alrum og stuen i 2018 og vi kunne blive ved.
 
På grunden er der også etableret et stort lækkert værksted, med direkte adgang til både indkørsel og haven. Værkstedet på hele 34 m2 er en klasse for sig og vil gøre enhver mand misundelig, isoleret med 200 mm i både loft og vægge og ikke mindst støbt gulv.  Så har man en pladskrævende hobby eller bar et ønske om et værksted i førsteklasse, så kan drømmen nu gå i opfyldelse.
 
Ejendommen er beliggende centralt i Hundested med kort afstand til den lokale skole, daginstitution med både vuggestue og børnehave, det lokale idrætsanlæg med fodbold, håndbod, rugby mv. og ikke mindst en af Nordsjællands bedste badestrande samt det hyggelige havnemiljø med caféer, restauranter, skønne butikker og gode indkøbsmuligheder.  En smuk natur og skønne vandreruter er også noget af det man har inden for kort afstand, nyd en tur igennem Magasin skoven, Lyngbakkerne eller autentiske Lynæs, hvor man kan spise en dejlig frokost på Skipperstuen eller Lynæs fisk og steakhouse, mens man nyder den betagende udsigt over Isefjord. Med denne skønne placering er mulighederne mange både for hverdag, fritid, store og små.
 
En skøn, flot og gennemrenoveret villa med nogle veludnyttede m2, beliggende på en overskuelige grund kun 3 min. fra skole, indkøb og vand. Så er i på udkig efter en skøn indflytnings klar bolig, hvor hyggen er i højdesæde og der er kælet for renoveringen, så skal i opleve denne ejendom – hvad mere kan man ønske sig?

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig