Bjarnehøjvej 8 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 26-05-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-186
Adresse: Bjarnehøjvej 8 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.695.000 kr.
Udbetaling: 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.217 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.190 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.900 kr.
Boligareal: 131
Kælderareal: 0
Grundareal: 790
Carport / Garage: 0/ 20 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 1962

Super dejlig familievilla

HYGGELIG FAMILIEVILLA MED NYT KØKKEN OG 3 DEJLIGE VÆRELSER PÅ DEJLIG STILLE VEJ
 
Søges en super hyggelig familievilla med god central beliggenhed i Hundested, så er det måske denne villa I søger. Om man er ung eller ældre, opfylder hus, have og område uden tvivl de flestes behov. For den unge familie med børn i alderen 0-16 år, har man indenfor en afstand af få min. den lokale skole, idrætsanlæg med fodbold, håndbold og rugby, daginstitution med vuggestue og børnehave og meget mere - her er man tæt på et af områdets grønne rekreative områder med plads til leg. Er man til en dejlig gåtur, vil man uden tvivl nyde godt af vores fantastiske havn, by og strand samt den flotte natur i og omkring Kikhavn, Skansen og Knud Rasmussens Hus, mulighederne er mange i dette fantastiske område.
 
Der er virkelig tale om en god solid og nydelig villa, som med sin dejlige rummelige planløsning og gode beliggenhed opfylder de flestes behov og mere til. Ejendommen er gennem de sidste 8 år blevet holdt pænt vedlige og har gennemgået nogle gode justeringer inde som ude. Bl.a. er alle vinduer, med undtagelse af et parti i stuen, blevet skiftet. Der er opsat nyt lækkert køkken med hårde hvidevarer, spartlet vægge, opsat filt, lagt nyt parketgulv, nye gipslofter, i soveværelse, køkken, opholdsstue og fordelingsgang samt meget mere, alt sammen noget den nye ejer af denne ejendom kommer til at nyde godt af. En pæn og imødekommende villa, klar til at rumme en ny dejlig familie.
 
De 131 m2 bolig har følgende rigtig gode og rummelige indretning: Entré, depot/ekstra indgang, mindre bryggers, fordelingsgang, 2 gode værelser samt stort nyere badeværelse. Flot lyst nyt køkken med hyggelig spiseplads til hele familien, forældresoveværelse samt super hyggelig og lys opholdsstue med stort glasparti mod haven og udgang til stor overdækket terrasse med muret grill/pejs, dobbelt termotag.
 
Endvidere forefindes 20 m2 garage med el port, udhus samt overdækning
 

Villaen ligger kun 5 minutters gang fra Hundested by, offentlig transport, lækker badestrand og det unikke og hyggelige havnemiljø med masser af cafeer, gallerier og ikke mindst det lokale mikrobryggeri "Bryghuset". Det er også vær at nævne, at Hundested Havn fortsætter som krydstogthavn, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end det allerede er, bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering