Auderødvej 72 Frederiksværk 3300

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3300-18
Adresse: Auderødvej 72 , 3300 Frederiksværk
Kontantpris: 2.650.000 kr.
Udbetaling: 135.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 11.258 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 9.645 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.143 kr.
Boligareal: 141
Kælderareal: 0
Grundareal: 1302
Carport / Garage: 0/ 48 m²
Rum/heraf stuer: 7 / 3
Energimærke: C
Opførelses år: 1967

NY SAG

SUPER DEJLIG UDSIGT OVER DANMARKS STØRSTE OG SMUKKESTE SØ OG TILMED I SKØNNE LANDLIGE OMGIVELSER
 
Midt i det naturskønne Auderød, med skøn udsigt over åbne marker og Danmarks største og smukkeste sø Arresø, er det nu muligt at købe denne dejlig 1 plans villa. Huset og grund ligger højt og har derved en fri uhindret udsigt, som virkelig sætte smilet på læberne og lade tankerne få frit løb. Foruden ejendommen er udenoms arealerne virkelig skønne, til dagene hvor det lufter lige rigeligt nok, har man til ejendommen den skønneste gårdhave med dejlig stor flisebelagt terrasse, lidt græsplæne samt lækkert drivhus, så man kan være selvforsynende med diverse grønt og på en dejlig sommerdag/aften hvor solen står højt på himlen, bliver terrassen med den skønne udsigt helt sikkert taget i brug, et skønt sted hvor du altid vil kunne finde en læ-, sol eller skyggekrog at hygge dig i.
 
Auderød er beliggende på halvøen Arrenæs, som er et stort skovfyldt og uforstyrret naturområde omgivet af Danmarks største sø Arresø til 3 sider. Området rummer de mest fantastiske gåture i den store natur, og på vejen kan man jo lige så godt give sig tid til at opleve lidt Danmarks historie. Bl.a. kan nævnes Dronningholm Slotsruin, 23 registrerede gravhøje hvoraf Maglehøj med sine 70 meter over havets overflade giver vidunderlig udsigt horisonten rundt eller området omkring den gamle militærlejer Auderød Kasserne, hvor bl.a. havnen er en smuk oplevelse. Købehavn er ca. 45 minutter væk og Frederiksværk bymidte ligger 10 min. kørsel fra ejendommen, som byder på en dejlig hyggelig by med gågade og en god blanding af forretninger, indkøbsmuligheder og spisesteder, så indkøb eller en lille hyggetur med eller uden børn er slet ingen problem her. Som alternativ til den almindelige folkeskole, kan området ligeledes byde på god privatskole i Vinderød.
45 minutter fra København, ligger dette charmerende hus.
 
Huset fremstår i flot stand og med følgende indretning af de 141 m2 bolig: Kombineret entré og bryggers, stort lækkert og lyst køkken/alrum med udgang til den dejlige sydvendte gårdhave, 2 dejlige lyse stuer en suite hvorfra den skønne udsigt over Arresø kan nydes. Fra opholdsstuen er der udgang til stor lækker flisebelagt terrasse hvor aftensolen og udsigten rigtig kan nydes. Endvidere forefindes 2 dejlige badeværelser samt 4 gode værelser mellem 8 og små 15 m2, hvoraf det største af værelserne har egen udgang.
 
Har man som familie brug for en separat afdeling til erhverv eller separat bolig, kan det ene badeværelse og 3 værelser deles op som en lille afdeling for sig selv og i den tilbageværende del af boligen kan den ene stue indrettes som værelse. Mulighederne er mange, men den nævnte opdeling, vil ikke være krævende..
 
Endvidere forefindes dejlig stor carport med tilhørende udhus.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig